Το ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού μετά από κόντρες και διαξιφισμούς, βρήκε "λύση" και θα ...φιλοξενήσει τους βουλευτές του κινήματος Χρήστο Πρωτόπαπα και Άννα Νταλάρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (Ελ. Βενιζέλου) , σε προεκλογική ομιλία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 8.00 το απόγευμα!

Σημειώνουμε ότι αρχικά είχε ειπωθεί πως η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο στο σπίτι της κας Κατσιμπόκη αλλά τελικά επικράτησε η άποψη της κας Μωραϊτου και η ομιλία των Πρωτόπαπα-Νταλάρα θα γίνει στο Πολιτιστικό Παπάγου! Η κα Κατσιμπόκη όπως λένε οι πληροφορίες, δεν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση.
Εμείς τι να πούμε; Ότι υπάρχουν πολιτικά άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται; Δεν βλέπουν ή κάνουν πώς δεν βλέπουν την οργή του κόσμου; Δεν βλέπουν τον πόνο, την δυστυχία και την εξαθλίωση που προκάλεσαν οι ίδιοι και που συνεχίζουν να προκαλούν στον λαό;
Τι θα έρθουν να πουν και σε ποιούς χαχόλους θα μιλήσουν οι Πρωτόπαπας-Νταλάρα; Να ζητήσουν την ψήφο του λαού; Αυτοί που εξελέγησαν με το "λεφτά υπάρχουν" για να φέρουν το χαμόγελο, αλλά τελικά έφεραν την υποδούλωση στον γερμανικό άξονα και στους τοκογλύφους; Ήρθαν για να φέρουν την οικονομική ανάταση και ελπίδα και τελικά εγκαθίδρυσαν την φτώχεια, την κατάθλιψη, την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες!
Και όμως, φαίνεται πως οι Πρωτόπαπας-Νταλάρας απευθύνονται σε χαχόλους, "Αφού μας ψηφίζατε τόσα χρόνια γιατί να μην μας ψηφίσετε και τώρα, για να σας σώσουμε;".
Έτσι θα πουν οι Πρωτόπαπας και Νταλάρα στην εκδήλωση της Παρασκευής στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου