Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ! ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣΑΡΕΛΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.

Η εφημερίδα μας είναι κάθετα αντίθετη προς το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. Αυτά είναι τα δύο κόμματα εξουσίας που έφεραν την καταστροφή στον τόπο και που έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση την κοινωνία! ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. έχουν υποθηκεύσει το μέλλον της νεολαίας και έφεραν  κατάθλιψη, καταχνιά και τάσης αυτοκτονίας στον λαό. Είναι τα δύο πανάθλια κόμματα που έχουν υπογράψει τα Μνημόνια θανάτου και που με την πολιτική τους συνεχίζουν να εγκληματούν σε βάρος του λαού. Ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς και οι δύο μέλη της λέσχης Bilderberg, έχουν δώσει τις υπογραφές τους στην τρόϊκα ότι θα έχουν αλυσοδεμένο τον λαό για τις επόμενες δεκαετίες στο άρμα της Μέρκελ και τους Επιτρόπους της τρόϊκας.
Ο δε Βενιζέλος, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έχει υπογράψει όλα τα εγκλήματα σε βάρος των εργαζομένων και είναι αυτός ο δωσίλογος που έχει δηλώσει "ευτυχώς που υπάρχει η τρόϊκα".
Συνυπεύθυνοι για το έγκλημα σε βάρος του έθνους και της χώρας είναι και όσοι βουλευτές ψήφισαν τα Νομοσχέδια που σκοτώνουν τον λαό.
Συνυπεύθυνοι καθίστανται και όσοι υποψήφιοι βουλευτές ζητούν την ψήφο του λαού για να συνεχίσουν την ίδια πολιτική.
Και όμως, αντί ο λαός να δώσει από τώρα το μάθημά του και να τιμωρήσει όλους τους πολιτικούς των δύο κομμάτων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ , τοπικοί παράγοντες του Χολαργού-Παπάγου  είναι ...βαστάζοι τους στην τοπική κοινωνία, διοργανώνοντας εκδηλώσεις προς...άγραν ψήφων.
Εμείς είμαστε φίλοι με όλους τους τοπικούς παράγοντες αλλά δεν μπορούμε να το βουλώσουμε και να μην τους κάνουμε κριτική.
Δεν χρειάζεται να δώσουμε τα ονόματά τους στην δημοσιότητα και να τους στήσουμε στον τοίχο. Όμως ρε παιδιά, σοβαρευτείτε!
Δείτε ποιους έχουν καλέσει στον Χολαργό-Παπάγο, γνωστοί τοπικοί παράγοντες:
Πρωτόπαπα, Νταλάρα, Απ. Κακλαμάνη (τον αποκαλούν και Νέστωρα της πολιτικής!!!), Βερναρδάκη, Σπηλιωτόπουλο, Άννα Καραμανλή, Κυριάκο Μητσοτάκη, Χατζηδάκη, Γιαννόπουλο, Παπακώστα, Μιλτ. Βαρβιτσιώτη! Μάλιστα  τον Βαρβιτσιώτη τον κάλεσε πολύ φίλος μας, τοπικός παράγων, ο οποίος αν και έδωσε πρόσκληση σε όλο τον τοπικό τύπο, δεν έδωσε σε μας! Μήπως φοβόταν ότι θα ...στριμώχναμε με ερωτήσεις τον Μιλτιάδη; 
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, άλλος φίλος μας, ετοιμάζει νέα υπέρ του εκδήλωση στον Χολαργό!!!
Ρε καλόπαιδα, ρε φιλαράκια μυαλό δεν βάζετε; Δεν βλέπετε πού πάει το σκάφος; Τι θέλετε δηλαδή; Σε λίγο να μην υπάρχει καθόλου...σκάφος; Να εξαφανιστεί η Ελλάδα; Δεν βλέπετε ότι το μόνο που νοιάζει τον Σαμαρά είναι να βάλει στο πέτο την...κονκάρδα του Πρωθυπουργού και από 'κει και πέρα γαία πυρί μειχθήτω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου