Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Α.Δ.Ε.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Η δίκη των 35 κατηγορουμένων, τους οποίους κάθισε στο σκαμνί ο Πάνος Δεμερτζής με την μηνυτήρια αναφορά του για την Δημοτική Αναπτυξιακή Επιχείρηση Χολαργού, εισήχθη στο κροατήριο του δικαστηρίου, σήμερα το πρωί, για να πάρει τελικά αναβολή για τις 11 Νοεμβρίου 2012.
Ο Πάνος Δεμερτζής μπορεί να έφαγε το μεγάλο στραπάτσο και να αποχώρησε οριστικά από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μετά τις αλλεπάλληλες εκλογικές του αποτυχίες, όμως μέσω αυτής της δίκης είναι σαν να παίρνει την εκδίκησή του, καθίζοντας στο σκαμνί όχι έναν ούτε δύο αλλά συνολικά 35 κατηγορουμένους! Μέλη του Δ.Σ. της ΑΔΕΧ ακόμη και ανπληρωματικά μέλη, επιλαχόντες και πιθανόν και το συγγενολόϊ τους, κάθονται στο σκαμνί σε μια δίκη όπου ο Πάνος Δεμερτζής δεν προβλέπεται να κλείσει το στόμα του. όπως πληροφορούμαστε πάει καλά προετοιμασμένος για να μιλήσει και όχι να τα...μασήσει.
Έτσι τουλάχιστον μαθαίνουμε...
Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο Πάνος Δεμερτζής είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του πρώην Δημάρχου Χολαργού, για την μη υποβολή από μέρους του Νικολάου, ισολογισμού και Προϋπολογισμού της  Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης (ΑΔΕΧ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου