Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μιλάνε για μείωση του κράτους αυτοί που το μπούχτισαν σε συμβούλους και ρουσφετολογικές προισλήψεις


Αναφερόμενος στις τις υποσχέσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την μείωση του κράτους και την αντιπαράθεση που είχε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Βορίδη,  ο υπ. Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε: 

 
Μιλάνε για μείωση του κράτους οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης που γέμισαν το κράτος συμβούλους και υπαλλήλους

Εγώ θέλω να μιλάω πάντα με στοιχεία και να είμαι πολύ συγκεκριμένος. Το απαιτούν άλλωστε οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι.  Είπα, πως εγώ γνωρίζω ότι ακόμα και τώρα γίνονται προσλήψεις. Στα ΕΛΤΑ ας πούμε έχουν γίνει προσλήψεις.  Και βέβαια από τους συνδικαλιστές ακούστηκαν τα καλύτερα, είπαν πως καλώς έγιναν, αλλά δεν μας είπαν τι λένε οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι. Είπα για όλους τους Υπουργούς, πως  παίρνουν, ακόμα και τώρα που η χώρα είναι σε αυτό το χάλι συμβούλους. Όλοι οι Υπουργοί έχουν από 5, από 10, δεν ξέρω από πόσους συμβούλους έχουν. Άρα λοιπόν όταν μιλάμε σε ένα φαντασιακό επίπεδο πρέπει οι ίδιοι να δώσουμε ένα παράδειγμα.

Και βέβαια, αφού ερωτήθηκα και στην εκπομπή, θεωρώ πως πρέπει να απαντήσουμε στους Έλληνες, που ακούν πως θα φύγουν τα κοντέινερ από την Αμυγδαλέζα. Τα κοντέινερ που ήδη έχουν πάει και είναι ακόμα στην Αμυγδαλέζα. Τελικά τι θα γίνει; Ο κ. Χρυσοχοίδης επιμένει πως την Τετάρτη όλα θα λειτουργούν.  Ο κ Βορίδης διαφωνεί.
Επιτέλους ας το καταλάβουν στη ΝΔ, άλλο η πολιτική και άλλο ο πολιτικαντισμός. Το σχετικό βίντεο που υπάρχει είναι αδιάψευστος μάρτυρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου