Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ!

 Ξορκίζουν την δραχμή, την ίδια ώρα που πολλοί εξ αυτών, έχουν φροντίσει να βγάλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό! 


Σε νέα ιστορικά χαμηλά ρεκόρ βρίσκεται το ευρώ. Η ισοτιμία του έναντι του δολαρίου είναι στα 1,24370, ενώ με απώλειες διαπραγματεύονται και τα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια! 
Εάν η Ελλάδα είχε φροντίσει να βγει από το ευρώ το 2009, τότε που ο εθνοπροδότης Παπανδρέου έβαζε την χώρα στο ΔΝΤ, σήμερα η οικονομία μας θα έπαιρνε τα "επάνω" της. 
Την Ελλάδα όμως την κράτησαν βιαίως στο ευρώ και με δόλιο τρόπο την φόρτωσαν με νέα δάνεια, διόγκωσαν το δημόσιο χρέος της, ξέσκισαν τον λαό με περικοπές μισθών- συντάξεων, αύξησαν τους φόρους, "κούρεψαν" το χρέος φορτώνοντας με νέο δάνειο 130 δις την χώρα, για να ωφεληθούν τελικά μόνον οι δανειστές και παράλληλα να εξαθλιωθεί ο κοσμάκης. Η δε Πατρίδα,  βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική μονάδα, περιμένοντας απλώς τον θάνατό της! 
Οι αργυρώνητοι όμως καταστροφολόγοι, ακόμη και τώρα σφυροκοπούν με τρομοκρατικά διλήμματα τον πολύπαθο λαό για τον ...κίνδυνο επιστροφής στην δραχμή. Μπουκώνουν ακόμη με φρούδες ελπίδες ανάταξης της οικονομίας μέσω της παραμονής στο ευρώ!
Η συντριπτική πλειοψηφία των εφημερίδων αφιερώνει τα σημερινά ρεπορτάζ της στα "τραγικά για την χώρα" σενάρια επιστροφής στην δραχμή. 
Και την ίδια ώρα, το ευρώ βουλιάζει. Και θα βουλιάζει καθημερινά. Κι εμείς,αδρανείς όπως πάντα, όταν το ευρώ θα έχει εξαϋλωθεί θα μιλάμε ακόμη για την καταστροφή που θα φέρει στην χώρα ενδεχόμενη επιστροφή στην δραχμή!!! 
Ήδη η Γερμανία και άλλες χώρες, δουλεύουν και οργανώνουν την άμυνά τους πάνω στα σενάρια επιστροφής στο εθνικό τους νόμισμα. 
Οι πολιτικοί μας ταγοί-υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων και της Γερμανίας, μαζί με τους εγκάθετους εδώ τοποτηρητές τους, ξορκίζουν την δραχμή, την ίδια ώρα που πολλοί εξ αυτών των ιδίων, έχουν φροντίσει να βγάλουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό. Για να την πληρώσει  και πάλι ο δύσμοιρος λαός, παρασυρμένος από τις ψεύτικες υποσχέσεις καλύτερου μέλλοντος που επιφυλάσσει το ευρώ!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου