Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΣΑΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ!


Πολιτικό Κλισιοσκόπιο Χολαργού-Παπάγου "Και το Μάκη τι τον χαλάει ακριβώς; Είπαμε κάπου ψέμματα;", λένε οι ανώνυμοι blogers του "Κλισιοσκοπίου", οι τιμητές των πάντων.  

Θα σας πούμε τι μας χαλάει τσίφτηδες.  Μας χαλάει ότι δεν είστε απλά υβριστές και συκοφάντες αλλά  κυρίως ότι είστε κουκουλοφόροι. Ο όποιος υβριστής ή συκοφάντης έχει τον τσαμπουκά να πει ότι "σε βρίζω αλλά στο λέω κατάμουτρα και ξέρεις ποιος είμαι", φοράει παντελόνια. Είναι μάγκας και άντρας. Εσείς είστε άντρες του γλυκού ύδατος. Αλλά το υποσχόμαστε. Θα σας ξεσκεπάσουμε  και ας κρύβεστε μέσα στην κουκούλα  ή στην τρώγλη σας. 

Έχουμε συλλέξει τα όσα συκοφαντικά έχετε εκτοξεύσει και αύριο πάμε προς...Σφακιανάκη μεριά. Να σας βγάλει την κουκούλα και να κληθείτε να αποδείξετε τα όσα λέτε. Να αποδείξετε πώς και από ποιους είναι "πληρωμένος κονδυλοφόρος ο Βραχιολίδης" 

Να αποδείξετε πώς συμπεριλάβατε τον Βραχιολίδη στους "εκβιαστές εκδότες" που προσπαθούν να φάνε τον άμπαχο από το δημοτικό κορβανά και αυτά όλα τα γράφετε -λέτε- για να δείξετε ότι ...η τοπική διαφθορά, αποτελεί αντίγραφο της ευρύτερης πολιτικής διαφθοράς εξαιτίας της οποίας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.  

Σημειώνουμε όσα γράφει για μας το κουκουλοφορικό blog για να τα δουν όσοι αναγνώστες μας έτυχε να μην τα διαβάσουν.   

"Ως πληρωμένος κονδυλοφόρος, ο Μάκης..." 

"40 χρόνια ψεύτης, έεεχω κάψει κόσμο.."


"Ποιος είναι, λοιπόν, εκ των μεγαλυτέρων ψευτών που έχουν περάσει από τα άγια χώματα του Χολαργού μας; Ο Μάαακης! Μπράβο Μάκη, φέρε τον έλεγχο να σου βάλουμε δέκα! Τράβα τώρα, Μάκη, στην ψειρού για χάρη του Καραμανέα.."

"Είναι, όμως, στο χέρι του Κλισιοσκοπίου, παίρνοντας ως παράδειγμα την περιοχή μας σαν μικρογραφία της Ελλάδος, να καταδείξει το πώς φτάσαμε στην Κρίση, μέσω της διαφθοράς των προδοτών πολιτικών μας και των νταβατζήδων τους, των εκδοτών. Δείχνουμε καθημερινά πώς λαμόγια πολιτικοί, κατευθυνόμενοι ψεύτες και εκβιαστές εκδότες και ημέτεροι εργολάβοι έφαγαν και προσπαθούν να ξαναφάνε τον άμπακο από το δημοτικό κορβανά και όλοι αντιλαμβάνονται πώς παίζεται το αντίστοιχο παιχνίδι με την Κυβέρνηση, τους βουλευτές, τους καναλάρχες και τους μεγαλοεργολάβους".

Θα τα πούμε μάγκες! Και θα πάρουμε τον ...Νικολάου μαζί μας. Για μάρτυρα. Έτσι...Νικολάου; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου