Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η Δημοτική Αρχή κοντά στα Σχολεία και στη Νεολαία μας.


 Αγαπητοί συμπολίτες μας,


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, έχοντας την οικονομική δυνατότητα (αποτέλεσμα της χρηστής οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζουμε), αποφασίσαμε πρόσφατα να ενισχύσουμε οικονομικά τα σχολεία μας (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.),  με επιπλέον χρήματα, πέρα δηλαδή από τις τακτικές επιχορηγήσεις που έχουμε προγραμματίσει για το 2012.

Πλέον συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να επιχορηγήσουμε με επιπλέον χρήματα :
α. τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,     με το ποσό 25.000,00€,
β. τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με το ποσό 25.000,00€,
γ. το Δ.Ο.Π.Α.Π.,                                                             με ποσό 55.000,00€.
ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις και ευθύνες τους.
           
Είμαστε βέβαιοι ότι και στο μέλλον θα έχουμε τη δυνατότητα για ανάλογες οικονομικές ενισχύσεις των φορέων που προσφέρουν έργο στην κοινωνία μας, παρά τη δραματική (σημαντική) μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων προς τους δήμους, που άρχισε το 2010 και επιδεινώνεται συνεχώς.
 Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλειος Μ. Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
Υποναύαρχος ΠΝ εα


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί στην πόλη μας κυκλοφορούν διάφοροι απατεώνες. Αυτοί χρησιμοποιούν ποικίλους τρόπους προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα ή να εισέλθουν στα σπίτια για να υπεξαιρέσουν χρήματα, αντικείμενα κλπ. Αυτοί οι απατεώνες δεν διστάζουν να εμπλέκουν ακόμα και το Δήμο ή το Δήμαρχο, στην προσπάθειά τους να πείσουν τους ανύποπτους να τους δώσουν χρήματα ή να τους ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους για να διεκπεραιώσουν, δήθεν, κάποια υπόθεση ή εκκρεμότητα με το δήμο.
Εφιστούμε την προσοχή των κατοίκων και δημοτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, να μην εμπιστεύονται αυτούς τους ανθρώπους, καθώς ουδεμία σχέση έχουν με το δήμο ή το Δήμαρχο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ

Για την άμεση επικοινωνία των δημοτών και κατοίκων Παπάγου – Χολαργού με το Δήμο και τη Δημοτική Αρχή μπορείτε να απευθύνετε τα αιτήματα σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου : info@dpapxol.gov.gr.
Αν θέλετε να λαμβάνετε τις ανακοινώσεις, δελτία τύπου
 και προσκλήσεις του Δήμου μας στείλτε μας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου στην ίδια διεύθυνση (info@dpapxol.gov.gr) για να σας αποστέλλουμε ενημερωτικά μηνύματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου