Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΞΥΔΗΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ;;;

παραπολιτικό...
Φαίνεται πως ο Σαμαράς στην λυσσώδη προσπάθειά του να εκλεγεί πρώτος και να θέσει τις βάσεις για την Πρωθυπουργία, επιστρατεύει και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες. 
Ένα καλό...πουλάκι που φέρνει μαζί του ειδήσεις, μας είπε ότι οι Νικολάου-Ξύδης έχουν κανονίσει συνάντηση-γεύμα, στο οποίο θα παρευρίσκονται και οι Γκοτσόπουλος-Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να αναλάβουν προσπάθεια στήριξης του Σαμαρά στις εκλογές!  Οι πληροφορίες δεν μας έχουν επιβεβαιώσει αν τελικά στην συνάντηση αυτή θα δώσει το παρόν ο Β. Ξύδης, αυτό πάντως που μας έχει διαβεβαιώσει το ...καλό πουλάκι, είναι ότι τόσο ο Νικολάου όσο και ο Β. Ξύδης τάσσονται ανοιχτά υπέρ του Σαμαρά.  


Και καλά ο Ξύδης (καλά, που λέει ο λόγος) αλλά ο Νικολάου τι δουλειά έχει με τόσο πάθος να στηρίζει τη Ν.Δ. ; Αυτός ήταν με την Μπακογιάννη, μετά με τον Καρατζαφέρη και τον φίλο του τον Βορίδη. Με τον Σαμαρά, ο Νικολάου δεν τα είχε ποτέ καλά. Ο Σαμαράς δεν τον χωνεύει τον Νικολάου, όπως βέβαια ο Σαμαράς δεν χωνεύει και την Ντόρα. 
Αλλά είπαμε, εν ονόματι της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης και εν ονόματι της Πρωθυπουργίας Σαμαρά, όλα γίνονται.  Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. 
Έτσι, γύρισε η Ντόρα στην Ν.Δ. , ο Βορίδης μεταγράφηκε στην Ν.Δ. ε, να μην είναι ο Νικολάου παρών στις μεγάλες εξελίξεις της Ν.Δ.; 
Τι άραγε να θέλει πραγματικά  ο Νικολάου από όλα αυτά; Γιατί, μην νομίζετε ότι το κάνει για το καλό της παράταξης!!!
Μήπως θέλει να την...κάνει από τον Χολαργό και να τον βάλει ο Σαμαράς σε κάποια θέση Γ.Γ. κάποιου υπουργείου ή να τον κάνει Πρόεδρο Οργανισμού; Εμείς,  έτσι λέμε. 


Ο Β. Ξύδης είναι παλιά Ν.Δημοκρατική καραβάνα. Και πιστός. Φίλος του Ανδρεουλάκου τον οποίο στήριξε, τώρα, μας λέει το πουλάκι, παίρνει τους δημοτικούς του συμβούλους και τους υπενθυμίζει να ψηφίσουν Σαμαρά!!! 
Τέτοια σκορδοκαϊλα για τον Σαμαρά ρε παιδιά; Θα μας στείλει στο διάολο όλους. Σαν τον συμφοιτητή του τον  ΓΑΠ είναι ο Σαμαράς. Για να μην πούμε χειρότερος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου