Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΒΡΗΚΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ UCK ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!


Οργανώνουν στρατό εναντίον 
μας οι εγκληματίες Αλβανοί!

- Δεκάδες πολυβόλα και αυτόματα όπλα

- Βλέπουν παραστρατιωτικές ομάδες πίσω από την “παραγγελία” οι αστυνομικοί

- Πάνω από 100 όπλα ικανά να εξοπλίσουν ... λόχο

Απλά... ενδιάμεσος σταθμός η Ελλάδα. Ο προορισμός των όπλων άγνωστος, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν πρόκειται για την εγχώρια αγορά.

Άλλωστε ο τύπος των όπλων δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Βαρέα όπλα όπως πολυβόλα MG3 και ΜΓ42 ή ακόμη και τα MP44 , τα Μ16, είναι πολεμικά όπλα που ποτέ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα από τρομοκρατικές ή εγκληματικές οργανώσεις.
 
Ποιος λοιπόν είναι ο αγοραστής;
Σίγουρα η παραγγελία είναι μεγάλη.

Έτσι είτε μιλάμε για πολλούς αγοραστές σε επίπεδο ομάδας, είτε (όπως είναι και το πιο πιθανό) για μεγάλη παραστρατιωτική, παρακρατική η ακόμη και αντάρτικη “ομάδα”.
 

Μια μικρή λεπτομέρεια ήρθε να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
 
Ένα αυτοκόλλητο του αυτοαποκαλούμενου απελευθερωτικού στρατού του Κοσόβου, του γνωστού σε όλους με τα αρχικά UCK βρέθηκε πάνω σε ένα από τα όπλα.

Είναι ο UCK ένας από τους “πελάτες”; 


Μήπως τα όπλα είναι “μεταχειρισμένα” και μέρος τους προέρχεται απ' τον UCK;
 
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να κάνουν τη διαδρομή ... ανάποδα. Να δουν την προέλευση των όπλων για να μπορέσουν ύστερα να συλλέξουν πληροφορίες για τους πιθανούς αγοραστές.

Ο κατάλογος με τους τύπους των όπλων είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακών. Μεταξύ των όπλων περιλαμβάνονται:
m53
mg42
mp44
mg3
Υποπολυβόλα τύπου “Ζάσταβα”
τυφέκια m1 – m16 – ak47
Πιστόλια “Μπράουνιγκ”, “Ζάσταβα”, “Μπερέτα”, “Βάλτερ”

Όλα δείχνουν πως εντοπίστηκε η “αποθήκη” μεγάλου κυκλώματος εμπορίας όπλων και οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τον ιδιοκτήτη του διώροφου στη Λούτσα, γνωστού δικηγόρου της περιοχής που οι πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται στη Γερμανία...

ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΘΥΛΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ!
Αυτή είναι η αλήθεια, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να την αποκρύψουν παρουσιάζοντάς μας τα παραπάνω γεγονότα ως...τυχαία!
Έχουμε γράψει πολλές φορές, πως οι αλβανοί θα εκμεταλλευτούν την εθνοπροδοτική πολιτική ηγεσία και το ξεχαρβάλωμα των αστυνομικών/στρατιωτικών τμημάτων, έτσι ώστε να δράσουν εναντίον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΣΤΟΧΩΝ που θα τους υποδείξουν τα (αμερικανοεβραικά) αφεντικά τους!
Απαιτείται επαγρύπνηση από κάθε πολίτη ξεχωριστά, γιατί αν περιμένουμε από τους καραγκιόζηδες που συγκυβερνούν να...ξυπνήσουν, σωθήκαμε!
Υ.Γ. Αλήθεια, πως...κατάφεραν να μεταφέρουν και να αποθηκεύσουν τόσο οπλισμό οι "κακόμοιροι μετανάστες", αντιρατσιστούληδες; Μήπως κι εσείς ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ...ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ; Λέμε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου