Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ Κ.Ε.Κ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ; ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ;

Υπάρχουν πληροφορίες ότι τα Κ.Ε.Κ. Χολαργού επί διοικήσεως Νικολάου είναι μια βραδυφλεγής βόμβα για τα οικονομικά του Δήμου. Λέγεται πως υπάρχει άνοιγμα πολλών χιλιάδων ευρώ (μιλάνε ακόμη και για ποσό που ξεπερνάει τα 100.000 €) αλλά ακόμη δεν έχει ανοιχτεί η σχετική υπόθεση ούτε δίνονται στοιχεία! 
Αυτό το, "δεν δίνονται στοιχεία", εκτός του ότι το θεωρούμε απαράδεκτο, πιστεύουμε ότι δεν ισχύει για τον Β. Ξύδη. Ανέλαβε Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού για να τα βγάλει όλα στην φόρα και νομίζουμε ότι αυτό κάνει και αυτό θα πράξει έως τέλους. Για την υπόθεση του Δ.Α.Ο.Χ. ήδη την χειρίζεται ορκωτός λογιστής. Το ίδιο θα γίνει και με τα Κ.Ε.Κ. Χολαργού. Τουλάχιστον αυτό ελπίζουμε...
Εμείς, από Δευτέρα θα καταθέσουμε αίτηση στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού και θα ζητήσουμε να ανοίξει ο "φάκελος Κ.Ε.Κ. Χολαργού" ώστε να δοθούν στην δημοσιότητα τα οικονομικά του στοιχεία επί διοικήσεως Νικολάου. Μάλιστα, η πληροφόρησή μας (ελπίζουμε να είναι εσφαλμένη) μιλάει για πάρτι πολλών χιλιάδων ευρώ που έλαβε χώρα τα τελευταία δύο χρόνια της θητείας του κ. Νικολάου. 
Παρακαλείται και ο κ. Νικολάου να λάβει δημόσια θέση επί του θέματος -με δήλωσή του- διότι οι πληροφορίες που μας έρχονται δεν είναι από το γήπεδο της γειτονιάς ή από αεριτζήδες- συκοφάντες. Προφανώς είναι από ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο των Κ.Ε.Κ. Χολαργού. 
Φανταζόμαστε ότι και ο ίδιος ο κ. Νικολάου θα ζητήσει να ανοιχτεί η υπόθεση των Κ.Ε.Κ. ώστε να μην μένει μετέωρο τίποτε και να μην κηλιδώνονται αδίκως προηγούμενες δημοτικές διοικήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου