Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ-ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΩΝ

   
                                                             ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
                                                 2Ος Επιλαχών Βουλευτής Νομού Ηλείας
                                                                 «Ανεξάρτητοι Έλληνες»

                                                     
Σοβαρές καταγγελίες πολιτών καταγράφουμε τις τελευταίες Ημέρες σχετικά με την νέα διακίνηση των φαρμάκων από τον οργανισμό Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σε όλους τους ασφαλισμένους.
Διαβάζοντας τις πρωτοσέλιδες αφιερώσεις μεγάλων εφημερίδων, καθώς και Ηλεκτρονικών μέσων μαζικής Ενημέρωσης, αντιλαμβανόμαστε την σοβαρότητα της κατάστασης που ζουν το τελευταίο διάστημα όλοι οι ασφαλισμένοι «ασθενείς ταμείων»...Θεωρούμε δε, ότι η αξία της ζωής κάθε συνδημότη μας είναι υπέρτατο αγαθό, και αξίζει φυσικά «κάτι» παραπάνω, ώστε να ξεχωρίζει από την   κρατική δυσλειτουργία αυτού του απαρχαιωμένου συστήματος υγείας που υπηρετεί τον πολίτη τα τελευταία χρόνια εδώ στην χώρα μας.. 
Κατά επέκταση οφείλουμε ως εκλεγμένοι Τοπικοί «Άρχοντες» να  καταθέσουμε τις ολοκληρωμένες  μας προτάσεις προς αντιμετώπιση της  «προδιαγραμμένης»  εξαθλίωσης των ασθενών συνανθρώπων μας από την κεντρική εξουσία.
ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Προς Δήμαρχους 
 και Μέλη Δημοτικών  Συμβουλίων  Νομού Ηλείας :
K. Δήμαρχοι 
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Δημοτικοί Σύμβουλοι 
Θεωρούμε ότι στα πρόθυρα κατάρρευσης που το ελληνικό σύστημα υγείας  έχει δυστυχώς περιέλθει , θεωρείται σημαντικότατο : Η Επιβίωση των συμπολιτών μας και η στήριξη τους σε κάθε πρόβλημα  τους .
Έτσι σας ενημερώνουμε ότι  η βάση της επιστολής αυτής ,είναι η επισήμανση ανάγκης δημιουργίας Κοινωνικών  Φαρμακείων  στους κατά τόπους κεντρικά σημεία των Δήμων σας . . Το  κοινωνικό Φαρμακείο που θα λειτουργεί χάριν της αλληλεγγύης των πολιτών καθώς και των φαρμακοβιομηχανιών θα συμπληρώνει κατά πολύ τις σημαντικές ανάγκες των συνδημοτών μας που σε τελική ανάλυση δεν έχουν τα μηνιαία έσοδα ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους σε φάρμακα..
Πιστεύουμε Κ/οι,Κ/ες. ,μέλη των  Δημοτικών  Συμβουλίων  όλων των Δήμων του Νομού Ηλείας  ότι αξίζει να δοκιμάσουμε και να στηρίξουμε το νέο θεσμικό πρόσωπο αλληλεγγύης  του Κοινωνικού  Φαρμακείου  μας!
Τέλος, Προτείνουμε σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφιστεί από όλο το Σώμα,   Ψήφισμα, το οποίο  να καταδικάζει την άθλια πολιτική  που ακολουθεί το Υπουργείο Υγείας ενάντια στους Μακροχρόνια Ασθενείς Συμπολίτες μας!
                                             Εκ του Γραφείου Τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου