Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Μίζες της Siemens πήρε και ο Σαμαράς! Στη δημοσιότητα τιμολόγια με «δώρα»


Η ΜΕΡΚΕΛ "ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ" ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΠΕΙΘΗΝΕΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ .
Ο "ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

Δώρα και μίζες από την εταιρία Siemens πήρε και ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς! Ναι , αυτός ο άφθαρτος και νοικοκύρης πολιτικός. Αυτός που  θα μας...σώσει, όπως μας... έσωσε και ο ΓΑΠ!
Προφανώς αυτά δεν είναι τα μόνα...δώρα από την SIEMENS. Ο λόγος για τον οποίο  ο Σαμαράς έσκυψε υποτακτικά το κεφάλι και υπέγραψε ό,τι του απαίτησε η Μέρκελ, είναι η SIEMENS. Υπάρχουν και άλλα ακόμη ανομολόγητα προς το παρόν στοιχεία, που έχει στα χέρια της η Μέρκελ και με τα οποία τον ανάγκασε να υπογράψει στο άψε-σβήσε τα πάντα!!! Και ο Σαμαράς, έχει εδώ στον Χολαργό-Παπάγου και σε άλλους δήμους, τοπικούς άρχοντες, σαν τον Ξύδη και τον Νικολάου να του κάνουν δημόσια πολιτική αβάντα  διοργανώνοντας εκδηλώσεις στήριξης αυτού του ανθρώπου. Και όταν -ο μη γένοιτο- αυτό το πολιτικό κατασκεύασμα, γαλουχημένο από την Bilderberg, γίνει Πρωθυπουργός και μας αποτελειώσει, τότε οι κ.κ. Ξύδης-Νικολάου και άλλοι πολιτικοί βαστάζοι του Σαμαρά, θα πουν ε, κάναμε λάθος, πού να ξέραμε!!! 

Όπως αποκαλύπτει το makeleio.gr δώρα μεγάλης αξίας στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά στη Κηφισιά, έστελνε τακτικά από τα γραφεία της Siemens στο Μαρούσι, ο γιος του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Τα τιμολόγια που έφευγαν από την Siemens Ελλάς με την υπογραφή της Γραμματέως του Χριστοφοράκου, Αικατερίνης Τσακάλου, πήγαιναν ως «δώρα» στον τότε επικεφαλής της Πολιτικής Άνοιξης, στην βίλα του στη Κηφισιά!
Ενδεικτικά παραθέτουμε τρία (κάνε κλικ στις φώτο), όπως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα Makeleio. Σε ξεχωριστές χρονολογίες. Ιανουάριος 2002, Δεκέμβριος 2005, Δεκέμβριος 2007. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου