Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ



 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 
                                              ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΥΜΗΤΤΟΥ

        Έχουμε την ιδιαίτερη χαρά να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, στα πλαίσια της προσπάθειας για την αποκατάσταση και την ενίσχυση του περιαστικού πρασίνου, θα προβεί σε δενδροφύτευση  μεγάλου αριθμού και ποικιλίας δασικών δενδρυλλίων , στον Υμηττό και συγκεκριμένα σε έκταση πρασίνου που βρίσκεται στο τέρμα της οδού Ζησιμοπούλου και στην νοητή προέκταση της οδού Αφών Διδασκάλου, κοινότητας Παπάγου.

   Έτσι λοιπόν, εθελοντές από διάφορους φορείς και οργανώσεις, πολιτιστικούς συλλόγους, σχολεία, συστήματα πρόσκοπων και απλούς πολίτες θα συναντηθούν την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου , στις 09.00 το πρωί, στη διασταύρωση των οδών Ζησιμοπούλου και Αφων Διδασκάλου. Ο Δήμος θα έχει μεριμνήσει για την προετοιμασία της δενδροφύτευσης (άνοιγμα λάκκων, σκαπτικά εργαλεία κλπ) ώστε οι συμμετέχοντες να περιοριστούν στην φύτευση των δενδρυλλίων. Ειδικευμένο προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου θα κατευθύνει τους εθελοντές και θα τους παρέχει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το σωστό φύτεμα των δέντρων.
     Η δενδροφύτευση που είναι εθελοντικού χαρακτήρα, γίνεται σε συνεργασία με τον Σταθμό ΣΚΑΙ,  ο οποίος έχει  έμπρακτα αποδείξει την ευαισθησία που διαθέτει σε θέματα περιβάλλοντος και ποιότητας ζωής και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα διότι με την γενικότερη προβολή και διαφήμιση της δενδροφύτευσης  μέσω του Σταθμού είναι βέβαιο ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο γεγονός, μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο και θα στεφτεί με επιτυχία η όλη εκδήλωση.
     Σας περιμένουμε λοιπόν όλους την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου με κέφι και ζωντάνια να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να ολοκληρώσουμε τις προσπάθειες μας για αποκατάσταση και ενίσχυση του περιαστικού πρασίνου της πόλης μας και για να κάνουμε πάλι πράσινο τον Υμηττό.    
          
 Με φιλικούς χαιρετισμούς


Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου