Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!



Η δημοτική σύμβουλος κ. Αθανασάκου κατά τη χθεσινή δημοτικήσυνεδρίαση, ζήτησε και πήρε τον λόγο για την επέτειο των Ιμίων, κάνοντας πρόταση να πραγματοποιείται  τρισάγιο κάθε χρόνο στο μνημείο που βρίσκεται έξω από το δημοτικό θέατρο Παπάγου. Αφού ζήτησε το μνημείο να είναι καθαρό και να μην εμφανίζει εικόνα εγκαταλειψης, η κ. Αθανασάκου πρότεινε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων στα Ίμια αξιωματικών.
Η πρόταση της κ. Αθανασάκου δεν εξετάστηκε και το προεδρείο του συμβουλίου αποφάσισε να περάσει στο επόμενο θέμα αλλά η κ. Αθανασάκου επέμεινε για δεύτερη φορά, λέγοντας ότι έθεσε ένα θέμα για το οποίο δεν έλαβε καμία απάντηση. 
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου, όπως πληροφορηθήκαμε, της απάντησε: "Θέλετε να δημιουργήσετε εντυπώσεις τώρα, κυρία Αθανασάκου;"
Ζητήσαμε την άποψη της κ. Αθανασάκου, η οποία είπε: "Πρόθεσή μου δεν ήταν να δημιουργήσω καμία εντύπωση. Είναι ντροπή να λέγεται κάτι τέτοιο. Εγώ ήθελα ο Δήμος να τιμά θεσπισμένα κάθε χρόνο τους πεσόντες στα Ίμια. Ας μην ξεχνάμε ότι ένας από τους αξιωματικούς ήταν Παπαγιώτης. Τι ζήτησα λοιπόν; Να γίνεται ετησίως τρισάγιο, να καθαριστεί το μνημείο τους και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή". 
Προσπαθησαμε να επικοινωνήσουμε και με τον Νίκο Κουκή τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου αλλά δεν απάντησε στο τηλέφωνό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου