Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: "ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟ"

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κόντρα στη βούληση της τοπικής μας κοινωνίας, στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας και κάθε έννοια λογικής, αδιαφορώντας προκλητικά για τις ανάγκες των ασφαλισμένων του ΙΚΑ κατοίκων της πόλης μας και των γειτονικών περιοχών, συνεχίζει την πολιτική της πιστής και απαρέγκλιτης εφαρμογής των μνημονίων, που υποβαθμίζουν ή καταργούν τις κοινωνικές υποδομές.
 Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, για να αποφύγουν ενδεχόμενη ταλαιπωρία, πως με απόφαση της κεντρικής Διοίκησης του ΙΚΑ, από σήμερα 05/02/2013 το ΙΚΑ Χολαργού θα είναι ανοιχτό για το κοινό από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 π.μ. Στις 15/02/2013 θα κλείσει οριστικά, όπως αποφάσισε η κυβέρνηση, προκειμένου να μεταφερθεί στα υποκαταστήματα Αγ. Παρασκευής και Λ. Αλεξάνδρας στις 18/02/2013.
 Καλούμε όλους τους πολίτες, τη Δημοτική Αρχή και όλους τους φορείς και τις συλλογικότητες της πόλης μας, να συντονίσουμε και να κλιμακώσουμε τη δράση μας, έτσι ώστε να αποτρέψουμε το κλείσιμο του ΙΚΑ και το επερχόμενο κλείσιμο του ΕΟΠΥΥ Χολαργού.
 Την Πέμπτη 07/02/2013, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα θέσουμε σαν θέμα προ ημερήσιας διάταξης την οργάνωση πανδημοτικού συλλαλητηρίου μπροστά στο ΙΚΑ Χολαργού. Σας καλούμε όλες και όλους να δώσετε το παρόν στον κοινό αγώνα.

                                                        Χολαργός, 05/02/2013
   Η Συντονιστική Επιτροπή
  του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ
      Χολαργού-Παπάγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου