Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΡΙΟΥΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΤΟΥ ΜΠΕΪΖΜΠΩΛ ΜΕ ΑΙΜΑΤΑ!

pistorious-riva
Η αστυνομία της Νότιας Αφρικής ερευνά τη χρήση ενός μπαστουνιού του μπέιζμπολ που μπορεί να έκανε ο πρωταθλητής Οσκαρ Πιστόριους, το οποίο βρέθηκε γεμάτο αίματα στο σπίτι του, κατά τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στίνκαμπ την Πέμπτη στην κατοικία του στην Πρετόρια.«Το μπαστούνι ήταν γεμάτο αίμα.
Η αστυνομία θα αποφανθεί τί αίμα ήταν αυτό», γράφει σήμερα η κυριακάτικη εφημερίδα City Press, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στη έρευνα, προσθέτοντας ότι, «το κεφάλι της Ρίβα ήταν συντεθλιμμένο».
pistorious-girl11
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τρείς υποθέσεις, σύμφωνα με τη City Press που αναφέρει ότι αντλεί τις πληροφορίες της από τρεις συγκλίνουσες πηγές: ο Πιστόριους μπορεί να επιτέθηκε στη φίλη με το μπαστούνι, αυτή να το χρησιμοποίησε για να αμυνθεί, ή ο αθλητής το χρησιμοποίησε για να σπάσει την πόρτα της τουαλέτας όπου αυτή είχε καταφύγει.
Ο 26χρονος Πιστόριους φέρεται να πυροβόλησε για πρώτη φορά από το υπνοδωμάτιο, πριν η φίλη του προλάβει να κλειστεί στην τουαλέτα που ήταν δίπλα. Η Ρίβα πυροβολήθηκε με τέσσερις σφαίρες -οι δύο στο κεφάλι- από όπλο διαμετρήματος 9 χιλιοστών.
Οι επιθεωρητές βρήκαν ακόμη μια μικρή τσάντα και ένα iPad στο υπνοδωμάτιο του Οσκαρ. Τα σεντόνια του κρεβατιού ήταν ακατάστατα.
Ο ίδιος ο Πιστόριους φέρεται να είπε στην αδελφή του ότι κάτι φοβερό συνέβη και πέρασε τη Ρίβα για διαρρήκτη.
Αλλά οι τρείς πηγές της εφημερίδας αποκλείουν την εκδοχή αυτή -την οποία απέρριψε και η αστυνομία από την Πέμπτη- αναφέροντας κυρίως ότι δεν υπήρξε σημάδι παραβίασης.
tragiko.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου