Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ;



Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μπάμπης Στάϊκος συναντήθηκε προ ημερών με ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος. Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια των κινήσεων που πραγματοποιεί για να ενισχύσει το προφίλ της υποψηφιότητάς του πριν προβεί στις επίσημες ανακοινώσεις, τους προσεχείς μήνες. 
Ο κ. Σταϊκος λοιπόν ζήτησε ευθέως την στήριξη της υποψηφιότητάς του και -σύμφωνα πάντα με πληροφορίες- η ανταπόκριση ήταν θετική. 
Βέβαια, όλα αυτά δεν σημαίνουν τίποτε διότι το κλίμα είναι εξαιρετικά ρευστό και η υπόσχεση του τάδε ή δείνα στελέχους δεν στοιχίζει, μια και μέχρι τις εκλογές μπορεί να έχουν αλλάξει έως και δύο κυβερνήσεις. 
Ελπίζουμε η στρατηγική που ακολουθεί ο Μπάμπης Στάϊκος να είναι μεθοδική και όχι παλαιοκομματική. Φαίνεται ότι διαθέτει μια ομάδα συμβούλων η οποία καθ'α λέγεται έχει εμπειρία από την τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως τις δημοτικές εκλογές, αλλά τι χρεία είχε να κανονίσει συνάντηση του Στάϊκου με το ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος;

Αγαπητέ κε Στάϊκε δεν έχεις ανάγκη τους πολιτικούς όσο και αν κάποιοι από αυτούς μπορεί να είναι καλών και ειλκρινών προθέσεων απέναντί σου.Το πολιτικό σύστημα θεωρείται πλέον αναξιόπιστο. 

Κατά άλλα, όπως πληροφορούμαστε, ο Μπάμπης Στάϊκος ετοιμάζεται να κάνει γερό μπάσιμο απευθυνόμενος στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες οι οποίες δυστυχώς αυξάνουν και πληθύνονται σε Χολαργό-Παπάγου. Εκεί ναι κύριε Στάϊκε, οι κάτοικοι-δημότες των δύο πόλεων θα σου δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης νωρίτερα από το ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου