Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΗΣ LADY GAGA; ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ!



Ένα μήνυμα που δημοσίευσε η 26χρονη Lady Gaga στο προφίλ της στο Twitter έφερε την αναστάτωση στους θαυμαστές της. "Προσπαθούσα να κρύψω τον πόνο που νιώθω για καιρό τώρα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει χειροτερέψει.


Το έκρυβα από το προσωπικό μου, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους καταπληκτικούς θαυμαστές μου". Στην τελευταία συναυλία μου δεν μπορούσα να περπατήσω και ούτε τώρα μπορώ. Οι θαυμαστές που έχουν αγοράσει εισιτήριά τους θα πάρουν τα χρήματα πίσω. Ελπίζω να με συγχωρήσετε, καθώς είναι αδύνατο για μένα να συγχωρήσω τον εαυτό μου. Είμαι απογοητευμένη".

Η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της, καθώς όπως ανακοίνωσε η ίδια δεν μπορεί να περπατήσει εξαιτίας μια χρόνιας ασθένειας που ονομάζεται υμενίτιδα και προκαλεί πρήξιμο στις αθρώσεις.

Πολλοί γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης έχουν εκφράσει φόβους για το αν η super star θα μπορεί στο μέλλον να ανέβαινει στην σκηνή και να δείχνει τις απαιτητικές χορογραφίες που μας έχει συνηθίσει από την αρχή της καριέρας της.
mychannel.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου