Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Η ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ!

 είπε:
Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
«Σεβάστηκα πάρα πολύ και εκτίμησα το γεγονός ότι με υπερασπίστηκαν και κινήθηκαν με αυτό τον τρόπο για το δικό μου πρόβλημα το οποίο ήταν και ένα από τα σοβαρότερα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή μου».
 Θα πολιτευθεί; «Δεν γνωρίζω αν είμαι, όπως λέτε, δημοφιλής στον κόσμο. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να ενδιαφερθώ για κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνω. Στο άμεσο μέλλον ο κάθε άνθρωπος δεν ξέρει τι κάνει. Αλλά δεν είχα ποτέ στα σχέδιά μου την ενασχόληση με την πολιτική. Δεν γνωρίζω να κάνω πολιτική. Γνωρίζω να κάνω αθλητισμό. Αυτό έχω διδαχθεί. Άλλωστε δεν έχω δεχθεί ποτέ πρόταση από κανένα κόμμα.» (star.gr)

Όμως, η πρωταθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου, μετά τον αποκλεισμό της από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, φέρεται να κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής.
Συγκεκριμένα της έγινε πρόταση να θέσει υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, ως υποψήφια δήμαρχος Αχαρνών. Αυτήν την πληροφορία δημοσιεύει η Κυριακάτικη Δημοκρατία.
Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα δεν αναφέρει κάτι σχετικό παρά μόνο ότι η αθλήτρια φέρεται να εξετάζει σοβαρά την πρόταση.
Η αθλήτρια είχε αποκλειστεί από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου, λόγω (δήθεν) ρατσιστικού σχολίου στο Twitter της και υποστηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή έχει παραδεχθεί τη σχέση της με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Ηλία Κασιδιάρη.
Βέβαια αποκαλύψεις φωτιά έκανε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και ο πρώην αρραβωνιαστικός της Βούλας Παπαχρήστου, Λευτέρης Χαχαμίδης, ο οποίος σε συνέντευξη – ποταμό  αποκάλυψε ότι η πρωταθλήτρια βρισκόταν σε παράλληλη σχέση με εκείνον και τον Ηλία Κασιδιάρη, ερωτικό μπέρδεμα που είχε ως κατάληξη το χωρισμό τους.

H όμορφη Βούλα Παπαχρήστου για το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη είχε δηλώσει: "Δεν με ενόχλησε. Δεν το ξεκίνησε πρώτος". 
Σε κάθε περίπτωση, η Βούλα Παπαχρήστου είναι από τις πιο εντυπωσιακές επώνυμες της... Χρυσής Αυγής, η οποία όμως έχει κάψει και καεί πολλές καρδιές, από όλες τις παρατάξεις. Και δεξιούς και αριστερούς και κεντρώους και ...αναρχικούς! Εμείς λέμε ότι καίει καρδιές και αυτών που το ...παίζουν αντιρατσιστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου