Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ...ΓΑΡΓΑΡΑ: ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΔΥΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ!!!

 Διαβάζουμε στα ...ψιλά μερικών εφημερίδων. Στο Ισραήλ, οπαδοί της ομάδος Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδος τους, πυρπόλησαν τα γραφεία του Συλλόγου και προσπάθησαν  να βάλουν φωτιά στο προπονητικό κέντρο, αντιδρώντας για την απόκτηση δύο Τσετσένων ποδοσφαιριστών!!! Και αυτό, διότι οι οπαδοί δεν ανέχονται την ύπαρξη μουσουλμάνων στο "αγνό"ρόστερ της ομάδος!!! Μάλιστα, όπως λένε τα ίδια δημοσιεύματα, το 2005 αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Νιγηριανό Ντάλα Ιμπραχήμ που τελικά έφυγε χωρίς να πραγματοποιήσει καμία επίσημη συμμετοχή με την ομάδα!

Πού είναι τα καθεστωττικά ΜΜΕ και κυρίως κάποιοι αριστεροί να μιλήσουν γι'αυτό τον ρατσσιμό από την πλευρά του Ισρραήλ; Γαργάρα το έκαναν, λέξη δεν λένε! 
Ρε, εάν γινόταν κάτι τέτοιο εδώ, θα έβγαιναν οι εγχώριοι ...τοποτηρητές της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι οργανώσεις από...Ελσίνκι μέχρι τον...διάολο, να δυσφημούν την Ελλάδα μας ως ..ρατσιστική χώρα!!!  Όλα τα διεθνή ΜΜΕ θα είχαν πρώτο θέμα την Ελλάδα εμφανίζοντάς την και πάλι ως...σφηκοφωλιά ρατσιστών. 
Πού είστε τώρα ρε αντιρατσιστές; Γι' αυτά που γίνανε στο Ισραήλ δεν λέτε λέξη; Μόνο για την Παπαχρήστου ξέρατε να μιλάτε για το σχόλιό της στο twitter εξ'αιτίας του οποίου της στερήσατε την Ολυμπιάδα; 
Ρε ουστ! "Αντιρατσιστές" των σκοπιμοτήτων και αθλίων συμφερόντων που υπηρετείτε! Φοράτε την προβιά του αντιρατσιστή για να δυσφημείτε την Ελλάδα και μόνο γιατί στην ουσία είστε ανθέλληνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου