Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Β.ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Η Πανελλαδική Επιτροπή Αγώνα Ομογενών από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ και την Βόρεια Ήπειρο σε συνεργασία με την οργάνωση «ΟΜΟΝΟΙΑ» και άλλους βορειοηπειρωτικούς φορείς καλεί τους Ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση και τη Βόρεια Ήπειρο σε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την προσεχή Πέμπτη, 14 Μαρτίου, στις 17.00, έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.
Έχει τονιστεί εξ αρχής πως η διακοπή του πενιχρού βοηθήματος από τους Ομογενείς, θα οδηγήσει τους ανασφάλιστους υπερήλικες  συμπατριώτες μας στον θάνατο καθώς τους στερεί τα στοιχειώδη μέσα διατροφής, προμήθειας φαρμάκων και επιβίωσης. Ήδη θρηνήσαμε το πρώτο θύμα της απαράδεκτης αυτής απόφασης που αντιμετωπίζει τους Ομογενείς ως Έλληνες β’ κατηγορίας.
Η άδικη και εγκληματική αυτή απόφαση θα έχει παράλληλα σαν αποτέλεσμα τον ξεριζωμό και την περαιτέρω ερήμωση της Βορείου Ηπείρου, πράγμα το οποίο δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί.
Χαρακτηριστική της αποφασιστικότητας των Ομογενών είναι η φράση που ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες: «΄Η, η Κυβέρνηση, θα πάρει πίσω τις γενοκτονικές διατάξεις, ή θα καταρρεύσει από τις αντιδράσεις των Ομογενών και όλων των Ελλήνων, που δεν μπορούν να ανεχτούν, τις υποκριτικές προσπάθειες “νοικοκυρέματος” των δημοσιονομικών να εξαντλούνται σε ρυθμίσεις που συνιστούν εθνικό έγκλημα»!
Γι’ αυτό την Πέμπτη στις 5 το απόγευμα δίνουμε όλοι βροντερό παρόν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος για να αρθεί η ισχύς των γενοκτονικών διατάξεων του ν. 4093/2012.
neb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου