Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ




Διαβάστε τις κοτσάνες και τις φούσκες που εκτόξευσε ο Πρωθυπουργός της συμφοράς
samari-xeganoto
"Η παράταξή μας αποτελεί δύναμη ενότητας και ευθύνης". Ποιας ενότητας ρε και ποια ευθύνης; Απέναντι στους δανειστές και στους εγκληματίες τοκογλύφους; Για βγες έξω μόνος σου μια βόλτα, χωρίς να σε φυλάνε οι φρουροί σου και θα σου εξηγήσει ο περαστικός κόσμος ποια ενότητα και ευθύνη εκπροσωπείς!
"Βγήκαμε από την εντατική, αλλά όχι από το νοσοκομείο". Εκτός από...οικονομολόγος κάνεις και ιατρικές διαγνώσεις; Με 700 νέους ανέργους κάθε μέρα, με νέες αυτοκτονίες και με απολύσεις 25.000 υπαλλήλων που απαιτεί η τρόικα, για ποια έξοδο από την εντατική μιλάς ρε, ...φούσκα; Τι μακακίες είναι αυτές που λες και ποιος σε πιστεύει; Σαν την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε μιλάς! Εκτός τόπου και χρόνου βρίσκεσαι; 
"Έπρεπε, όμως, πρώτα να σώσουμε την χώρα από την χρεοκοπία και μετά να αρχίσουμε να ενισχύουμε αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη". Την έσωσες κι εσύ τη χώρα από τη χρεωκοπία, όπως έκανε και ο ΓΑΠ! Και τώρα θα ανακουφίσεις τον κόσμο; Εδώ και τρεις μήνες πήρες την δόση του δανείου, γιατί ρε δεν δίνεις λεφτά στην αγορά να κινηθεί λίγο; Ε, τα έδωσες όλα στις Τράπεζες και κοροϊδεύεις τον λαό και πάλι; Γιατί ρε δεν κατεβάζεις αμέσως τον ΦΠΑ στο 13% ενώ το υποσχέθηκες ότι θα το έκανες αμέσως; Πώς λοιπόν θα ανακουφίσεις τον κόσμο και θα ανατάξεις την οικονομία; Με τις φούσκες που πετάς; Ε;
"Δεν θα υπάρξουν άλλα νέα μέτρα λιτότητας"! Τα ίδια δεν έλεγες και πριν βγεις Πρωθυπουργός; Ο κόσμος έχει καταλάβει, μόλις λες κάτι τέτοιο, τον περιμένουν τα χειρότερα!
"Μόλις μπούμε στην ανάπτυξη θα υπάρξει και αποκατάσταση των αδικιών"!!! Του..αγίου "Ποτέ" θα μπούμε στην ανάπτυξη, παλιοψεύτη και άσχετε οικονομολόγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου