Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κε ΣΤΑΪΚΕ!

Ο κ. Στάϊκος όπως λένε τα δημοσιεύματα, οδηγείται στο σκαμνί της Δικαιοσύνης με βαριές κατηγορίες, κακουργηματικού χαρακτήρα. Τον καλεί ο τακτικός ανακριτής για υπόθεση η οποία έχει σχέση με τη λεγόμενη "μαφία των ακινήτων" στην οποία εμφανιζόταν ως ανιψιός του Σουφλιά, πρώην υπουργού ΠΕΧΩΔΕ. 
Ο εφοπλιστής Ρέστης έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον και άλλων κατηγορουμένων για την ίδια υπόθεση. Ο κ. Στάϊκος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εκδήλωσε την πρόθεσή του να κατέβει για Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, πρέπει να ξεχάσει τις φιλοδοξίες του εφόσον δεν ξεδιαλύνει το τοπίο με την δικαστική εκκρεμότητα, η οποία είναι πολύ βαριά για να του επιτρέψει να εκπληρώσει οποιαδήποτε φιλοδοξία
Πρέπει να πούμε ότι ο κ. Στάϊκος με την συμπεριφορά του το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει απογοητεύσει πολλούς και στον Χολαργό αλλά και στου Παπάγου. Φαίνεται ότι επένδυσε πολλά στηριζόμενος στο ψέμα. 
Και εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. 
1. Η πρόθεσή του να χαρίσει ένα ταξίδι για 100 μέλη των ΚΑΠΗ Χολαργού εξελίχθηκε σε σήριαλ με συνεχείς αναβολές, ήξεις αφήξεις, για να μας πει τελικά ο κ. Στάϊκος ότι προτίμησε να ευεργετήσει έναν συμπολίτη του ο οποίος τον παρεκάλεσε να του δώσει 30.000 ευρώ γιατί καταστρεφόταν!!! Τι μπαρούφα ήταν αυτή κε Στάϊκε; ΚΙαι ποιος να την πιστεψει;
2. Παραμύθι όπως φαίνεται ήταν και η επίδειξη μπροστά στον φωτογραφικό φακό με την δήθεν παράδοση των εισιτηρίων για το Παρίσι! 

3. Μεγάλο παραμύθι ήταν και η απόσυρση της δωρεάς του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου από την πλευρά του κ. Στάϊκου. Η επίσημη δικαιολογία του κ. Στάϊκου ήταν ότι απέσυρε -προσωρινά- την προσφορά, για να μην δημιουργηθούν τριβές εξαιτίας της παράλληλης πρότασης του 'Ανεξάρτητου Παρατηρητή" να τοποθετηθεί ο ανδριάντας στο τέρμα της οδού "17 Νοέμβρη" με μετωνομασία του δρόμου σε "Μεγάλου Αλεξάνδρου". Ο κ. Στάϊκος έλεγε ότι επειδή δεν επιθυμούσε ο Μέγας Αλέξανδρος από ενωτικό στοιχείο να γίνει διχαστικό, ανέβαλε την δωρεά! 
Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Στάϊκος βρήκε ευκαιρία και του προσφέρθηκαν ως δώρο οι αντιδράσεις που προκάλεσε η πρόταση της εφημερίδας μας για μετωνομασία της "17 Νοέμβρη", σε "Μεγάλου Αλεξάνδρου". Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Στάϊκος δεν είχε λεφτά για να χρηματοδοτήσει τη δωρεά του ανδριάντα, ενώ αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν ότι χρωστάει ακόμη και σήμερα χρήματα στην γλύπτρια του έργου. 
3. Παραμύθι ήταν και η υπό μορφήν  δελτίου τύπου ενημέρωση που ήρθε στο κινητό του Βραχιολίδη για -δήθεν- συνάντηση του Στάϊκου με δήμαρχο από την Ευρώπη, φίλο του, με τον οποίο συναντήθηκε στις Σπέτσες, αντιγράφοντας μέρος του πρωτοποριακού του προγράμματος! Επειδή το δελτίο τύπου, η εφημερίδα μας το δημοσίευσε χωρίς να αναγράψει "δελτίο τύπου", ζητούμε συγγνώμη από τους αναγνώστες μας, διότι όπως φαίνεται, πρόκειται για μυθεύματα από την πλευρά του κ. Στάϊκου. 
4. Δυστυχώς, σε αυτό ευθύνεται και τοπικός δημοσιογράφος ο οποίος μας  εμφάνισε τον κ. Στάϊκο ως άνθρωπο φερέγγυο και αξιόπιστο, που θα φέρει εντυπωσιακό πρόγραμμα στον Δήμο και θα καταστήσει τους Παπάγου-Χολαργό, πόλεις-πρότυπα. Επέμενε μάλιστα ότι η οικονομική επιφάνεια του κ. Στάικου είναι μεγάλη και θα ρίξει πολύ χρήμα στους δήμους!!! "Περιμένει να του εξοφληθεί μία επιταγή μεγάλου χρηματικού ποσού, που θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα", έλεγε ο συνάδελφος-δημοσιογράφος, για τον Στάϊκο! Τρίχες ήταν όλα αγαπητέ συνάδελφε. Παρασύρθηκες! Εμείς την πατήσαμε-μόνο- σε ένα αθώο δελτίο τύπου για το οποίο επαναλαμβάνουμε τη συγγνώμη μας, διότι δεν αναρτήσαμε τις λέξεις "δελτίο τύπου". 
5. Είναι αλήθεια κε Στάϊκε ότι επιδεικνύατε το "ντοκουμέντο"-μούφα για τα χρήματα που περιμένατε να σας εξοφληθούν, ώστε να πείσετε για την οικονομική σας επιφάνεια; Κρίμα! 

Με παραμύθια δεν γίνεται δουλειά. Εναντιωνόμαστε στα ψέματα, τα χτυπάμε κάτω σαν το...χταπόδι! Από αυτήν εδώ την εφημερίδα, κι επειδή θέλουμε να διατηρήσουμε τη σοβαρότητά μας, δεν πρόκειται να συμβάλουμε σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση. Να ξεδιαλύνετε και να ξεκαθαρίσετε την εκκρεμότητα που έχετε με τη Δικαιοσύνη και μετά τα λέμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου