Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ"!



Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε εμφάνισή της στο ΣΚΑΪ πριν από λίγο στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, δήλωσε ότι είναι πλέον επίσημη η θέση της κυβέρνησης Σαμαρά να κουκουλώσει το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ.
"Αυτό φαίνεται από την προσπάθεια του κ. Μαρκογιαννάκη, Προέδρου της Επιτροπής ο οποίος με εμπόδισε να ερωτήσω τον κ. Καπελέρη, έναν από τους πιο βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης. Επικαλέστηκε τον χρόνο των 20' δείχνοντας την πρόθεσή του να εμποδίσει την διαδικασία".
Ο κ. Μαρκογιαννάκης από την πλευρά του παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή και αφού διευικρίνησε ότι δεν θέλει να έχει τον παραμικρό διάλογο με την κ. Κωνσταντοπούλου (!!!) είπε ότι "δεν μπορεί να ερωτά η κ. Κωνσταντοπούλου εάν ο κ. Καπελέρης ήταν πριν μέλος του ΠΑΣΟΚ ή εάν έχει laptop στο σπίτι του και να μην μπαίνει σε ερωτήσεις ουσίας"! 
Τι λες ρε μεγάλε; Και δεν είναι ερώτηση ουσίας εάν παλαιότερα ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ; Δεν έχει σχέση με την υπόθεση; Τόσο άσχετος είσαι κ. Μαρκογιαννάκη ή προσποιείσαι ότι δεν καταλαβαίνεις; Εάν ήταν πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και είχε τάτσι-μίτσι-κότσι μαζί του, και αφού έπαιρνε εντολή από τον Παπακωνσταντίνου, δεν έχει καμία συνάφεια με την υπόθεση; 
Καλά λέει η Ζωή Κωνσατντοπούλου ότι είναι ξεκάθαρη επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να κουκουλώσει την υπόθεση. Όταν φτάνει στο σημείο ο Πρόεδρος της Επιτροπής να υποδεικνύει τι ερωτήσεις θα κάνει το μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής κ. Κωνσταντοπούλου, τότε μπορεί και ένας μπιτ για μπιτ μα@άκας να καταλάβει πού πάει το πράγμα.
Και όταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκης δηλώνει δημοσίως και αναισχύντως, ότι δεν θέλει να έχει τον παραμικρό διάλογο με ένα μέλος της Επιτροπής, καταλαβαίνει ο καθένας τι συνεργαασία μπορεί να έχει αυτός με τα μέλη της για να βγάλει πόρισμα  για την λίστα Λαγκάρντ!!!
Το ίδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέμε και μείς: Σαλάτα-πόρισμα θα βγάλετε για να κουκουλώσετε τα πάντα. Το πολύ-πολύ να στείλετε για πλημμέλημα τον Παπακωνσταντίνου και όλα μέλι-γάλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου