Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


mikis

Aπύρετος και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο ο Μίκης Θεοδωράκης.
Σύμφωνα με το στενό του περιβάλλον, ο μουσικοσυνθέτης επιθυμεί να αποχωρήσει από το ιδιωτικό θεραπευτήριο, ωστόσο οι γιατροί κρίνουν σκόπιμο να μην πάρει ακόμη εξιτήριο, για να προστατευθεί από ενδεχόμενη ίωση.
Χθες ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τις εξελίξεις στην Κύπρο και αποφάσισε μάλιστα να συντάξει μία επιστολή, όσον αφορά τις εξελίξεις, στην οποία, μεταξύ άλλων τονίζει πως «είναι φανερό ότι η επίθεση των Ευρωπαίων έχει κύριο στόχο τα κοιτάσματα της Κύπρου».
«Τον ίδιο στόχο είχε και έχει ενάντια στη χώρα μας, ενάντια στον λαό μας η καταστροφική πολιτική τους που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και που έχει διανύσει ήδη το 50% της πορείας της, ενώ πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερα χτυπήματα», συνεχίζει ο κ. Θεοδωράκης και καταλήγει: «Πιστεύω ότι αυτό το στρατηγικό "μειονέκτημα" (την ύπαρξη κοιτασμάτων) θα πρέπει να το μετατρέψουμε σε στρατηγικό πλεονέκτημα».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωράκης εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο, με δύσπνοια και έντονο βήχα και του διεγνώσθη λοίμωξη του αναπαντευστικού.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου