Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ»‼!

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ‼!
XAIRETISMATAΠικρή ειρωνεία από τον πρόεδρο της Κύπρου. Φέρεται να έστειλε μήνυμα στη Μέρκελ, λέγοντας "σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία για να εγκρίνει τη συμφωνία" και στέλνοντας χαιρετίσματα
Μήνυμα στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγνκελα Μέρκελ, φέρεται να έστειλε ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης εκφράζοντας με ειρωνικό τρόπο, την πικρία του για τον εκβιασμό που υπέστη στο Eurogroup.
Όπως μετέδωσε το MEGA, επικαλούμενο πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου, ο κ. Αναστασιάδης τηλεφώνησε προς τον αρμόδιο Επίτροπο Όλι Ρεν και τον Ευρωβουλευτή Έλμαρ Μπροκ, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης της Άνγκελα Μέρκελ.
Ο κ. Αναστασιάδης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα προς την Γερμανίδα καγκελάριο: "Όταν σας προειδοποιούσα ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία στη Βουλή για να εγκρίνει την συμφωνία δεν ακούγατε και επιμένατε. Να δώσετε χαιρετίσματα στην κα Μέρκελ".
Ο πρόεδρος της Κύπρου σε διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό την Κυριακή, υποστήριξε ότι στο Eurogroup το δίλημμα που του τέθηκε ήταν "χρεοκοπία ή κούρεμα".
Τη Δευτέρα ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, δήλωσε ότι η φορολόγηση καταθέσεων κάτω από τα 100.000 ευρώ ήταν επιλογή της κυπριακής ηγεσίας, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η κυπριακή κυβέρνηση.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου