Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΣΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ! ΤΩΡΑ, ΤΩΡΑ!


SAMAR-XRISTOF

Πόσο καλά γνωρίζει ο Σαμαράς τον Χριστοφοράκο;
Το μεγάλο «ΟΧΙ» που πρόταξε σύσσωμη η Βουλή της Κύπρου, στις εξωφρενικές απαιτήσεις των δανειστών να αρπάξουν τις καταθέσεις των αποταμιευτών, όχι μόνο κλόνισε τους νοσηρούς εγκεφάλους της Ευρώπης αλλά παράλληλα αποκάλυψε την πολιτική γύμνια των δικών μας πολιτικών ταγών. Αυτοί που έχουν ...κατεβάσει τα βρακιά τους στους δανειστές κι έχουν κάτσει στα ...τέσσερα, υπακούοντας χωρίς αντίρρηση στα κελεύσματα της Γερμανίας που διαφεντεύει τις τύχες της Ευρώπης, αποκαλύφθηκαν σε όλους. Το «ΟΧΙ» της Κυπριακής βουλής τούς ξεγύμνωσε.
Επί τρία χρόνια που ο λαός βιώνει εθνική καταστροφή και οδηγείται στον εξευτελισμό-εξαθλίωση, οι πολιτικοί μας ολετήρες, δεν άρθρωσαν ούτε ένα «ΟΧΙ». Έτσι, για την τιμή της εθνικής μας τιμής και αξιοπρέπειας, αυτά τα πολιτικά σκύβαλα έλεγαν «Ναι σε όλα».
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Πρωθυπουργό Σαμαρά, ο οποίος προεκλογικά διαβεβαίωνε για «επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου», και για «όχι άλλα μέτρα ή άλλες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς», αλλά μετά την εκλογή του στην Πρωθυπουργική καρέκλα, είπε «ναι σε όλα»; Σήκωσε χωρίς καμία ντροπή το χέρι του από τα κοινοβουλευτικά έδρανα και ψήφισε όλα τα σφαγιαστικά, σε βάρος του λαού μέτρα. Αυτός ο άνθρωπος, «κάρφωσε» το μαχαίρι στον ελληνικό λαό, οδήγησε στην απελπισία και αυτοκτονία περισσότερους συμπατριώτες μας, προβάλλοντας ως μόνη δικαιολογία για τα ψεύδη του και την εξαπάτηση του λαού, το «Ουδείς αναμάρτητος»!
Οι Α. Σαμαράς, Ε. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης, αποδείχθηκαν νάνοι μπροστά στους Κυπρίους βουλευτές οι οποίοι με το βροντερό τους «ΟΧΙ» έκαναν τους Έλληνες να νιώσουν υπερηφάνεια.
Ποιος ο λόγος όμως που οι πολιτικοί καταστροφείς του τόπου και του λαού, επαναλαμβάνουν «ναι σε όλα» και σύρουν στην καταστροφή τον τόπο;
Ο Γιώργος Τράγκας, στη χθεσινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real, επί ώρα αναφερόταν στη Siemens, λέγοντας πως έχει διαβρώσει παντελώς το πολιτικό σύστημα και κρατάει πολλούς στο χέρι.
Αυτό είναι βέβαιο. Το πολιτικό σύστημα διαρκώς ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της Μέρκελ, ακόμη και τις πιο εξωφρενικές, προκειμένου να μην βγουν στη φόρα τα ανομήματά τους. Γι' αυτό τον λόγο η Μέρκελ και οι δανειστές σφίγγουν όλο και περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον λαό: διότι η Siemens, η εμπροσθοφυλακή των Γερμανών, κρατάει αιχμάλωτο το πολιτικό σύστημα. Έχοντας δώσει υποσχετική στους αργυρώνητους πολιτικούς ότι δεν θα αποκαλύψει τις αμαρτωλές τους σχέσεις και τα εκπορευόμενα από αυτές σκάνδαλα των πολιτικών, οι τελευταίοι αποφάσισαν να θυσιάσουν τον τόπο και τον λαό. Μπροστά στο ενδεχόμενο να διασρυθούν οδηγούμενοι στη φυλακή σαν τον Τσοχατζόπουλο, στέλνουν στην αυτοκτονία και καταστροφή όλους τους Έλληνες!
Το τελευταίο διάστημα, οι αποκαλύψεις του Τύπου επικεντρώνονται στο πρόσωπο του Α. Σαμαρά. Για ποιο λόγο ο αντιμνημονιακός πολιτικός κάνει επικύψεις στους δανειστές, υπογράφοντας και με τα δύο χέρια τις εκβιαστικές απαιτήσεις τους; Για ποιο λόγο ο Σαμαράς εξαπάτησε τον λαό και όταν βγήκε Πρωθυπουργός, την επαναδιαπραγμάτευση την μετέτρεψε σε «κάτσε στα ...τέσσερα»;
Ο Σαμαράς, όπως λένε τα δημοσιεύματα και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας» έχει παλαιούς δεσμούς με την Siemens, η οποία τον κρατάει δέσμιο. Τόσο παλαιούς δεσμούς ώστε –όπως λένε μαρτυρίες και στοιχεία- η Siemens έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε συνεννόηση με τον Σαμαρά! Σήμερα δε, υποστηρίζουν ότι η γερμανική εταιρεία τον έχει τόσο γερά δεμένο ώστε στο πρόσωπο του Μεσσήνιου πολιτικού έχει βρει τον ...ιδανικότερο Πρωθυπουργό για να υλοποιήσει το σχέδιό της.
Ο Ευάγγελος Σέκερης, ο μπατζανάκης του Α. Σαμαρά και στέλεχος της Siemens, είναι ο άνθρωπος που έχει καταθέσει δυο φορές στην εξεταστική επιτροπή της βουλής για το σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας, δίνοτνας πολύ σημαντικά στοιχεία σε σημείο που να θεωρηθεί απόλυτα αξιόπιστος μάρτυρας. Περιέργως, τον μάρτυρα αυτό, αν και τον κάλεσε να καταθέσει η ειδική ανακρίτρια, ξαφνικά μετέβαλε άποψη και ματαίωσε την κλήση, δηλώνοντας ότι θα τον «ειδοποιήσω εγώ πότε θα έρθει να καταθέσει»! Παρά το ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε, όχι μόνο ο κ. Σέκερης δεν έχει κληθεί από την ανακρίτρια αλλά ο φάκελος Siemens αραχνιάζει στο γραφείο της!
«Αν μιλήσει ο Σέκερης πέφτει η Κυβέρνηση», ήταν το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας της Κυριακής». Πιστεύουμε ότι ο μπατζανάκης του Πρωθυπουργού θα μιλήσει και έχει να πει πολλά. Μα πάρα πολλά.
Πόσο καλά γνωρίζει ο Α. Σαμαράς τον Μιχάλη Χριστοφοράκο;
Η «Ε.Ω» συνεχίζει τις αποκαλύψεις και θα τα βγάλει όλα στη φόρα. Τώρα, τώρα, τώρα, τώρα, που λέει και το άσμα!
"Ελεύθερη 'Ωρα"
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου