Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

ΛΙΛΛΗΚΑΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο Ν. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ" 
lillikas
Ο νέος Πρόεδρος της Κύπρου, αποκαλείται πλέον ως εθνικός προδότης.Μέσα σε μόλις 15 μέρες έκανε στροφή 180 μοιρών από τις προεκλογικές και μετεκλογικές δεσμεύσεις του και υθποτάχθηκε στους εκβιασμούς της τρόικας. 
Τόσο εμείς όσο και άλλα ειδησεογραφικά sites προειδοποιούσαμε για την περίπτωση του Αναστασιάδη. Είναι ο "Παπανδρέου της Κύπρου" λέγαμε, διότι ήταν αυτός που είπε "ναι" στο σχέδιο Ανάν. http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11945:2013-02-23-20-29-58&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2 . ΄Ή ο άνθρωπος της νέας τάξης πραγμάτων: ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
Ο Γιώργος Λιλλήκας, σε χθεσινοβραδινή εμφάνισή του στον ΣΚΑΪ μίλησε ευθέως για εθνική προδοσία από την πλευρά του Αναστασιάδη και τόνισε μεταξύ άλλων: Η επιλογή του μνημονίου θα οδηγήσει σε ανάγκη για νέο μνημόνιο, νέα δάνεια σε ένα-δυο χρόνια",  παραπέμποντας στο παράδειγμα της Ελλάδας και πρόσθεσε ότι "για την αποπληρωμή αυτών των δανείων η τρόικα θα απαιτήσει το σύνολο των εσόδων από την αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου, όπως και έκανε με τη δέσμευση των καταθέσεων των πολιτών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου