Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΤΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ


arsakio
Σήμερα βγαίνει η απόφαση από το Συμβούλιο Επικρατείας. Συγκέντρωση δεκάδων ομολογιούχων στην οδό Πανεπιστημίου.
Η Δικαιοσύνη οφείλει να στεθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δικαιωσει τους αγρίως ληστευθέντες από τους τοκογλύφους και την κυβέρνηση Παπαδήμου, ομολογιούχους. Οφείλει να απονείμει Δικαιοσύνη, όπως ακριβώς έκανε ο Άρειος Πάγος στην περίπτωση της περικοπής των μισθών των δικαστικών. Το ΣτΕ πρέπει να δικαιώσει αυτούς τους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, γιατί αυτό επιτάσσει το δίκαιο. Οι αποφάσεις του τύπου "το Μνημόνιο είναι Συνταγματικό" δικαιώνουν τους τοκογλύφους και πρώτ' απ'όλους την Μέρκελ.
Έντιμοι δικαστές, δείτε πώς αγωνίζονται οι Κύπριοι να σώσουν τη χώρα τους από τους ληστοσυμμορίτες της Μέρκελ. Βιώνουμε πόλεμο και χρειάζονται αντιστάσεις. Εσείς πρέπει να είστε στην εμπροθοφυλακή της αντίστασης της χώρας.
Στο μεταξύ  οι ομολογιούχοι έχουν εκδώσει ανακοίνωση για τη σημερινή τους συγκέντρωση στην οποία σημειώνουν: "Φίλες και φίλοι ομολογιούχοι αποταμιευτές. Τα γεγονότα των καταθέσεων στην Κύπρο, ένα χρόνο μετά από την κλοπή των αποταμιεύσεων μας, δείχνουν ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του Νότου από τα συμφέροντα του Βορρά, δείχνουν ότι μας θέλουν χωρίς αποταμιεύσεις, χωρίς περιουσία, εξαθλιωμένους στην υπηρεσία της Γερμανίας και των φίλων της.
Πριν από ένα χρόνο ξεκινήσαμε όλοι μαζί πριν την προσπάθεια να αντισταθούμε στην δήμευση των περιουσιών μας με τον ένταξη των φυσικών προσώπων στο PSI.Περισσότερα από 6.000 άτομα προσφύγαμε στο ΣτΕ ζητώντας την ακύρωση των υπουργικών αποφάσεων που μας ενέπλεξαν σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια και μας άρπαξαν τις αποταμιεύσεις, μιας ζωής δίνοντας μας ομόλογα 30 ετών για λιγότερη από τη μισή τους αξία.Η προσπάθεια πολιτικής λύσης, παρά τις υποσχέσεις, φαίνεται να έχει κι αυτή μπλοκαριστεί από τα "κέντρα διοίκησης".
Η Δικαιοσύνη είναι το μοναδικό μέσο αντίστασης.
Η μεγάλη μέρα πλησιάζει! Στις 22 Μαρτίου το ΣτΕ θα συνεδριάσει για το θέμα μας. Εμείς οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί! Για να δείξουμε το ενδιαφέρον μας για την υπόθεση μας.
Για να δείξουμε ότι πίσω από τους αριθμούς κρύβονται άνθρωποι. Για να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που οι πολιτικοί δεν δίστασαν να εξαπατήσουν και να καταληστέψουν. Για να δείξουμε ότι εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη.
Φίλες και φίλοι ομολογιούχοι αποταμιευτές.
22 Μαρτίου είναι η δική σας δίκη. Μην τους αφήσετε να δικάσουν για εσάς χωρίς εσάς.
Στις 22 Μαρτίου στις 8 το πρωί θα είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι έξω από το ΣτΕ.
Καλέστε και τους φίλους σας. Με το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, η υπόθεση ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΤΕΣ
Για να προασπίσουμε το υπέρτατο δημόσιο συμφέρον που δεν είναι άλλο από το να εμπιστεύεται οι πολίτης το κράτος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου