Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο ΞΥΔΗΣ ΞΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!
Ειδήσεις αποκλειστικές μόνον εδώ μπορείτε να βρείτε! 
Όποιοι υποψήφιοι Δήμαρχοι νόμιζαν ότι δεν θα έχουν απέναντί τους τον Ξύδη, πρέπει να το ξανασκεφτούν. Ο νυν Δήμαρχος, βλέποντας το μεγάλο κενό που υπάρχει σε δυνατούς-πολιτικούς αντιπάλους,  ξαναδιεκδικεί τη Δημαρχία!!! Μάλλον καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του, έπαιξε η αθώωσή του στην πρόσφατη σε βάρος του δίκη από τον Νικολάου. 

Δεν πιστεύετε ότι ο Ξύδης θα κατέβει στις εκλογές; Δεν πειράζει. Αφήστε, να το μάθετε μια και καλή!
Ο Ξύδης, νιώθει δυνατός και ήδη έχει προετοιμάσει το έδαφος. Με νέους υποψηφίους και σε αριθμό,  σε ηλικία αλλά και σε επιστημονικό υπόβαθρο. Ο Ξύδης, φαίνεται ότι προετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις και την ώρα που οι άλλοι ψάχνονται, θα βγει και πάλι πιο έτοιμος απ'όλους.

Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, την υποψηφιότητα Ξύδη στηρίζει και κόμμα! Δεν σας λέμε ποιο, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι έχει έρθει σε επαφή με κορυφαίο στέλεχος του κόμματος και έχουν οργανώσει από κοινού, συναντήσεις σε Χολαργό-Παπάγο!
Τώρα, εάν ο κ. Ξύδης θέλει να διαψεύσει τα παραπάνω, για λόγους προεκλογικής του τακτικής, ας το κάνει. Αλλά καλύτερα να μην το κάνει, ας αφήσει τους άλλους αντιπάλους του να...βράζουν στο ζουμί τους, που λέει κι ο λαός!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου