Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΕΠΩΝΥΜΟΣ BLOGGER, ΘΥΜΑ ΑΝΩΝΥΜΩΝ-"ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ" ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ!


Τα παρασιτικά φαινόμενα των "κουκουλοφόρων" του διαδικτύου υπάρχουν παντού. Από τον Χολαργό-Παπάγου μέχρι και την Θράκη!

THANASIS-ZOGRAFOS
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Διαχειριστή του Επώνυμου Ενημερωτικού blog Thraki Life News
Παρακολουθώντας την ενημέρωση των τελευταίων ημερών, διάβασα στο blog Piazza del Popolo για κύκλωμα παιδεραστών και παιδοφιλία στο διαδίκτυο.
Αυτό από μόνο του είναι σοκαριστικό!!!
Στον βαρύγδουπο τίτλο της δημοσίευσης, η οποία αναφέρεται σε μορφή κακουργηματικού χαρακτήρα, φιγουράρει "Αλεξανδρουπολίτης".
Αυτό είναι απίστευτα ανησυχητικό για την τοπική και όχι μόνο κοινωνία, οπότε σίγουρα του πρέπει άμεση και παραδειγματικά σκληρή τιμωρία!!!
Ως κάτοικος αυτής της πόλης και πατέρας πολύτεκνης οικογένειας, της οποίας τα μέλη στο παρελθόν θυσίασαν ατέλειωτες εργατοώρες, αμέτρητα 18ωρα, μόχθο και ελπίδες σε καντίνα που δυστυχώς κάηκε...
Ως θερμός υποστηρικτής κάθε σοβαρής και νόμιμης επένδυσης που θα δώσει θέσεις εργασίας, θα συμβάλει στην ανάκαμψη της περιοχής και θα ανακουφίσει τους πολίτες.
Ως ο μοναδικός που με τα δύο συγκεκριμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα φωτογραφίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα.
Ως δημοσιογράφος του διαδικτύου που πάντα υπογράφει τα άρθρα του αρνούμενος να στηρίξει την ανωνυμία και τους κουκουλοφόρους
Ως πολίτης που θεωρεί ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι σταθμός στα δημοσιογραφικά και διαδικτυακά χρονικά της Ελλάδας.
Ως άνθρωπος που ασχολείται με την ενημέρωση και εν τέλει ως Έλληνας χρήστης του διαδικτύου, παρακαλώ θερμά: Τους διαχειριστές του συγκεκριμένου blog να δημοσιεύσουν άμεσα το όνομα και το φωτογραφικό υλικό το οποίο υπόσχονται στο άρθρο τους.
Παρακαλώ επίσης τους ιδίους, να απευθυνθούν στις αρμόδιες αρχές και να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους πράττοντας έτσι, σωστά και υπεύθυνα... τόσο προς την κοινωνία όσο και προς τον εαυτό τους και τις οικογένειες τους.
Πρωτίστως όμως, παρακαλώ κάθε αρμόδια ή συναρμόδια αρχή να ερευνήσει για τα προαναφερόμενα, που σε κάθε περίπτωση δημιουργούν ανεπανόρθωτη βλάβη και ανεξίτηλες συνέπειες ή στον... αδίκως φωτογραφιζόμενο ή στα... άμοιρα θύματά του!!!
Έχω ήδη προσφύγει στην δικαιοσύνη καταθέτωντας μήνυση εναντίον του συκοφάντη και πλέον περιμένω τις ενέργειές της.
Είναι ένα Μέγα θέμα για την Ελληνική κοινωνία και μόνο με δυο τρόπους μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Ή να τεκμηριωθούν οι καταγγελίες και να οδηγηθεί στην φυλακή ο εγκληματίας παιδεραστής (δηλαδή εγώ) ή να τεκμηριωθεί η βρώμικη συκοφαντία και η κατευθυνόμενη λάσπη των διαχειριστών του blog και να οδηγηθούν στην φυλακή.
Η άνεση με την οποία γράφουν τέτοια τερατουργήματα κάποιοι άνθρωποι αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας μας. Πρέπει η Ελληνική δικαιοσύνη να επέμβει άμεσα και να απενεργοποιήσει μια για πάντα αυτήν την βόμβα!
Θανάσης Ζωγράφος
Μέλος της Ένωσης Συντακτών Διαδικτύου
Διαχειριστής Thraki Life News
Ακολουθεί το πλήρες δημοσίευμα του blog Piazza del Popolo
"29.4.13
"Πρώην καντινιέρης από την Αλεξανδρούπολη και νυν υπάλληλος προπαγάνδας Καναδικής εταιρίας μπλεγμένος σε κύκλωμα παιδεραστίας στο διαδίκτυο!!!
piazza-del-popolo
Η Piazza del Popolo σε λίγο αποκαλύπτει το όνομα και δημοσιεύει την φωτογραφία του παιδόφιλου από την Αλεξανδρούπολη! Ο ψυχικά άρρωστος δράστης, με άσχημα παιδικά χρόνια και κατεστραμμένος οικονομικά, καθώς είχε καεί η καντίνα που διατηρούσε, βρήκε δουλειά ως προπαγανδιστής Καναδικής εταιρίας. Τα ψίχουλα που του έδιναν, τα ξόδεψε για την «αρρώστεια» του! Σε λίγο φωτογραφία και το όνομα..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου