Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΣΕ ....INTERNET CAFE ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΙΚΟ BLOG! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΣΟΥΝ!

ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΩΓΛΗ ΤΟΥ
 ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! 


Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΣΚΑΜΝΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟ ΑΘΛΙΟ BLOG ΤΟΥΣ: ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥΣ!
Αυτά τα άθλια υποκείμενα που προσποιούνται τους τιμητές των πάντων και τους υπερασπιστές της αλήθειας, είναι κρυμμένα σε κάποιο internet cafe! Το "κλισιοσκόπιο" το έφτιαξαν σκόπιμα για να εκτοξεύουν λάσπη και συκοφαντίες χωρίς να μπορεί να τους εντοπίσει κανείς. Γι' αυτό χτυπάνε εκ του ασφαλούς (προς το παρόν). Γι' αυτό και έχουν μία μόνο ανάρτηση κάθε μέρα. Γιατί επισκέπτονται κάποιο internet cafe κάθονται για 5 λεπτά, κάνουν την ανάρτησή τους, πληρώνουν 0,50 ή 0,70 λεπτά και φεύγουν!
Κανείς δεν μπορεί έτσι να τους εντοπίσει. Φλομώνουν στην λάσπη τούς πάντες και δεν μπορεί να τους  επισημάνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Καταλαβαίνετε δηλαδή με τι θρασύδειλους λασπολόγους έχουμε να κάνουμε!
Η οικογένεια Πολύδωρα η οποία έχει δεχτεί πρωτοφανή λάσπη, κινήθηκε νομικά εναντίον των τυφλοπόντικων του διαδικτύου αλλά δεν μπόρεσε να βρει άκρη. Έτσι, ποιον να μηνύσει, τον τοίχο ή το ...internet cafe; 
Τα κωλόπαιδα πάντως που βρίσκονται πίσω από το ξεφτιλισμένο-κουκουλοφορικό blog του Χολαργού, είναι βέβαιον ότι είναι τοπικοί παράγοντες ή θέλουν να το παίξουν τοπικοί παράγοντες! Εμφανίζονται ως κύριοι στις όποιες δημόσιες παρουσίες τους αλλά τη βρωμιά και λάσπη τους την εκτοξεύουν μέσω του βδελυρού blog τους. 
Ο Πολύδωρας γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο blog το οποίο θα χρησιμοποιήσει στις επόμενες εκλογές για να κάνει τα πολιτικά του παιχνίδια. Δεν μπορεί όμως (προς το παρόν) να το αποδείξει με την ...βούλα του Σφακιανάκη. Η παροιμία όμως λέει ότι "πίσω έχει η αχλάδα την ουρά"! 
Τα υποκείμενα αυτά, που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να καθυβρίζουν και να λασπολογούν (επί 34 αναρτήσεις) τον τοπικό Τύπο, είναι ...βουλωμένο γράμμα. Τα χαμένα αυτά άτομα φτάνουν να απειλούν μέχρι και ζωές (δείτε την φωτογραφία με τον τοξοβόλο να σημαδεύει τον Βραχιολίδη που...απογοήτευσε την πόλη).
Γνωρίζουν όλοι ποιοι κρύβονται από πίσω... 
Φρόντισαν όμως ....οι τιμητές των πάντων να κρυφτούν σε internet cafe και να κάνουν από'κει τις αναρτήσεις τους. Θρασύδειλοι. 
Ο καιρός πλησιάζει όμως. Θα σας βρουν.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο, το βρήκες πάλι! Άμα είσαι γάτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αδιαφορούμε για τον πολύδωρα και τον κάθε πολύδωρα που ψήφησε και εφάρμοσε τα μνημόνια που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό.
    Χιλιάδες οι αυτοκτονίες ελλήνων πολιτών και ο κάθε πολύδωρας διόρισε οικογενειακά του μέλη στο κοινοβούλιο.
    αυτά έγραφες και εσύ τόσους μήνες στις αναρτήσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αδιαφορούμε για κανέναν Βύρωνα Πολύδωρα, τον οποίο επικρίναμε κι εξακολουθούμε να επικρίνουμε γιατί ψήφισε όλα τα μνημόνια και συνέβαλε στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Απαράδεκτος ο Βύρωνας Πολύδωρας και του το έχουμε πει κατ' ίδίαν.
    Η συγκεκριμένη βέβαια ανάρτηση αφορά στον Αντώνη Πολύδωρα. Αλλά πέραν τούτου. Και τον Βύρωνα να αφορούσε, τι σημαίνει αυτό; Ότι καθαγιάζεται το κουκουλοφορικό blog; Θέλεις να χτυπήσεις στα ίσα τον Βύρωνα Πολύδωρα; Βγες κύριε μπροστά και χτύπα τον. Όπως κάνει και ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής". Όχι να είσαι κρυμμένος στο λαγούμι σου και εκ του ασφαλούς να πετάς ό,τι γουστάρεις χωρίς να έχεις τον στοιχειώδη ανδρισμό να υποστείς και τις όποιες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. του το εχετε πει κατ'ιδιαν? και βριζεις συνεχεια τον στουρναρα, τον τσιπρα,τον βενιζελο, τον σαμαρα και τους περισσοτερους βουλευτες και οχι τον πολυδωρα που ψηφησε με ελαφρα τη συνειδηση ολα τα νομοσχεδια...?
    μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επιλεκτικη κριτικη.....
    επιλεκτικη δημοσιογραφια...
    σε προτιμουσαμε οταν εκανες αναρτησεις με μοντελα και soft-πορνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή