Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟ

Με 19 βαρύτατες κατηγορίες στο βαθμό του κακουργήματος οδηγούνται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι κληρονόμοι Νάστου. 
Η υπόθεση αυτή που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα τρεις Δήμους, αλλά κυρίως το Δήμο Ηλιούπολης, έφτασε σ' αυτό το βαθμό χάρις στην αποφασιστική στάση της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της Δημόσιας Περιουσίας. Οι κληρονόμοι Νάστου διεκδικούν επί δεκαετίες δημόσια γη.
Εν όψει του δικαστηρίου, που θα γίνει στις 23/9/13, η Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης συγκαλεί Διαδημοτικό Συμβούλιο των όμορων Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης και Αλίμου, στις 12/9/13, ώρα 19.00, στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, προκειμένου οι τρεις Δήμοι να συντονίσουν τον κοινό αγώνα τους ενάντια στους καταπατητές, και να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις και δράσεις τους, για την επίτευξη της οριστικής παραχώρησης των δημόσιων εκτάσεων στους Δήμους. Καλούνται όλοι οι Ηλιουπολίτες να είναι στο πλευρό της Δημοτικής Αρχής στον αγώνα της για την κατοχύρωση της Δημόσιας Περιουσίας υπέρ του Δήμου, προς όφελος όλων των πολιτών. "Είμαστε αποφασισμένοι" δηλώνει η δημοτική αρχή "να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα μέχρι το τέλος.
Η Δημόσια γη ανήκει στους δημότες".

vimaonaline.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου