Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ; Ε;"

 "ΤΟΝ ΚΕΧΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ"

Ο Δ. Νικολάου επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και διερωτώμενος με νόημα , "Για πείτε μλου τώρα, ποιος έχει περισσότερες ελπίδες με το νέο σύστημα των δημοτικών εκλογών;" άφησε σαφώς να εννοηθεί ότι τού ανοίγεται ο δρόμος για εκλογική επιτυχία στην αναμέτρηση της 18ης Μαϊου.  
Σύμφωνα με το νέο σύστημα, εφόσον εφαρμοστεί άμεσα, υπάρχουν δύο ψηφοδέλτια ένα για τους Δημάρχους κι ένα για τους δημοτικούς συμβούλους. Είναι αλήθεια ότι το νέο σύστημα το έφτιαξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βλέποντας ότι πάνε για εκλογικό καταποντισμό. Οπότε, τώρα θα λειτουργήσει το προσωπικό κύρος και το πολιτικό εκτόπισμα του καθενός υποψηφίου ξεχωριστά. Ο Δ. Νικολάου, προφανώς εννούσε ότι οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν με άξονα το τι έργο έχει παρουσιάσει ο κάθε υποψήφιος και  τις γνωριμίες που έχει. 
Μάλιστα, τέτοια ήταν η πίστη που είχε ο Νικολάου για επιτυχία στον πρώτο γύρο των εκλογών ώστε προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, μιλώντας για την υποψηφιότητα Κεχρή: "Έκανε λάθος και βιάστηκε ο Κεχρής. Θα έπρεπε να έρθει μαζί μου, στον συνδυασμό μου, τώρα όμως δεν τον παίρνω στην παράταξη"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου