Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΕΧΡΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!

Όπως αναφέρει στο τεύχος Σεπτεμβρίου η εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού", η οποία μάλιστα επικαλείται απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, "φαίνεται ότι το πρώτο deal στον δήμο Χολαργού-Παπάγου είναι αυτό της συνεργασίας τριών νέων και άφθαρτων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι αποφάσισαν να ανοίξουν πρώτοι το χορό των συνεργασιών παραμερίζοντας τις ατομικές και προσωπικές φιλοδοξίες, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα της αλλαγής νοοτροπίας, της συλλογικότητας και της κοινής δράσης"
Σύμφωνα λοιπόν με τον "Αντίλογο",  οι Κεχρής, Αποστολόπουλος και Τούτουζας, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, οι απόψεις τους συμπίπτουν στα περισσότερα θέματα και "έχουν σχεδόν καταλήξει στην ιδέα ότι πρέπει να συνεργαστούν" και μάιστα αυτό θα το ανακοινώσουν σύντομα!!!
Το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής: "Για το ποιος θα ηγηθεί της κίνησης είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, όμως οι ίιδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αιτία για να ναυαγήσει η συνεργαία. Πάντως αν τελικά τα βρουν οι τρεις, τότε εκ των πραγμάτων η κίνηση αυτή αποκτά αναμφισβήτητη δυναμική".

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι ο μυροπώλης της οδού Σωκράτους (Σκοπέλου δηλαδή), ξεπέρασε σε... εγκυρότητα μέχρι και σένα Μάκη, με το σχετικό δημοσίευμα. Αυτό που δεν αποκάλυψε, όμως, είναι ότι σύμφωνα με ακόμη πιο εξακριβωμένες και αποκλειστικές πληροφορίες, σε περίπτωση που οι τρεις αυτοί έρθουν σε συμφωνία, της κίνησής τους θα ηγηθεί ο... Αλέξανδρος Νομικός (αν και συζητιέται έντονα και το όνομα του Βαγγέλη Γυφτοδήμου)! Καλό, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα !!! Νάσαι καλά ρε φίλε μούφτιαξες τη μέρα συμφωνώ με ηγεσία Βαγγέλη !!!! Γυφτοδήμος για Δήμαρχος και τα μυαλά στο χώμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή