Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Ο Π. Σταυριανάκης σχολιάζοντας τις φωτογραφίες με ναζιστικό περιεχόμενο που βρέθηκαν στο σπίτι του Χρήστου Παππά, είπε: «Απ' ό,τι αντιλαμβάνεστε είναι σε μία ηλικία, η οποία είναι κάτω των 18 ετών», υποστήριξε ο συνήγορος του Χ. Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες που βρέθηκαν έπειτα από έρευνα των Αρχών στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, στα Γιάννενα. Στις φωτογραφίες ο Παππάς εμφανίζεται με φόντο τη σβάστικα να χαιρετά ναζιστικά.

Οσο για το κείμενο - όρκο της Χρυσής Αυγής, που φέρει ημερομηνία 30/6/1983 και περιλαμβάνεται στα έγγραφα της δικογραφίας, ο κ. Σταυριανάκης είπε ότι ο πελάτης του ήταν τότε 20 ετών. «Ηταν 20 χρονών παιδί. Βεβαίως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του προφυλακισμένου Χρήστου Παππά.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτές είναι έρευνες της πλάκας! Μέσα από φοιτητικές φωτογραφίες πάνε να αποδείξουν ότι ο Παππάς είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης ή ότι συμμετείχε στην δολοφία του Παύλου Φύσσα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου