Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ

Αυτοί είναι οι επίσημοι τοποτηρητές του νεοναζισμού. Αυτοί που εφαρμόζουν την ναζιστική πολιτική  της Μέρκελ σε βάρος όλων των Ελλήνων. Αυτοί που τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια έχουν καταπατήσει όλα τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του λαού. Είναι αυτοί που κατάργησαν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, είναι αυτοί που έσυραν βιαίως στην ανεργία τον κοσσμάκη, είναι οι ίδιοι που οδήγησαν στην αυτοκτονία πάνω από 4.000 Έλληνες, είναι αυτοί που υποδούλωσαν την Ελλάδα στο άρμα της Γερμανίας, αυτοί που κατέστρεψαν τα όνειρα της νεολαίας μας, στέλνοντάς την στην ξενητειά. 
Είναι τα πολιτικά ανδρείκελα Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Σαμαράς, Στουρνάρας. 
Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του σύγχρονου νεοναζισμού. Είναι αυτοί που διόγκωσαν το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής. Και αυτή τη στιγμή φτάνουν στο άθλιο σημείο να δείχνουν την Χρυσή Αυγή ως την εκπρόσωπο του νεοναζισμού και να φυλακίζουν τους εκλεγμένους βουλευτές της, κατά παράβαση κάθε συντάγματος. Αυτούς ποιος θα τους φυλακίσει;
Κανείς! Αυτοί θα συνεχίσουν να εφρμόζουν την πολιτική του νεοναζισμού στην Ελλάδα, έτοιμοι πλέον να διαμελίσουν την Πατρίδα μας, να ενσπείρουν τον εθνικό διχασμό και την εμφύλια αιματοχυσία!
Αυτοί είναι οι ένοχοι και όχι αυτοί που έβαλαν στην φυλακή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου