Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!

 Η ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ! ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΜΑ@@@ΕΣ ΑΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Συνεχίζονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις από τους διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ.

Όπως αναφέρει το newsbomb, νέα πενθήμερη απεργία αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των οκτώ πανεπιστημίων για το μέτρο της διαθεσιμότητας, συνεχίζοντας την ομηρία χιλιάδων φοιτητών, που αδυνατούν να εγγραφούν, να δώσουν εξετάσεις ή να πάρουν το πτυχίο τους!
Πρόκειται για το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Υποστηρίζοντας πως η κινητικότητα 1.439 υπαλλήλων θα «παραλύσει» τα πανεπιστήμια, το διοικητικό προσωπικό συνεχίζει τις απεργίες για πέμπτη εβδομάδα, ενώ, τόσο το υπουργείο Παιδείας, όσο και οι πρυτάνεις, έχουν ζητήσει παρέμβαση της Δικαιοσύνης.
Όμηροι της κατάστασης είναι οι φοιτητές που δεν μπορούν να εγγραφούν, να δώσουν εξετάσεις ή να ορκιστούν πτυχιούχοι, ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα παροχής δωρεάν σίτισης!
Στα οκτώ πανεπιστήμια που επηρεάζονται από τις κινητοποιήσεις έχει ανακοινωθεί παράταση των εγγραφών έως και τις 15 Νοεμβρίου, ενώ η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοίνωσε πως οι πρωτοετείς μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα ακόμα και αν δεν έχουν εγγραφεί.
Η Μέρκελ και οι εντολοδόχοι τους-δοσίλογοι της χώρας, τρίβουν τα χέρια τους. Ο διακαής πόθος των τοκογλύφων ήταν να μετατρέψουν τους Έλληνες σε σύγχρονους σκλάβους, άρα αγράμματους, χωρίς παιδεία, δημόσια σχολεία και Πανεπιστήμια. Η εκπαίδευση θα γυρίσει στα χρόνια του Βυζαντίου και της αρχαίας Ελλάδος, τότε που ήταν προσιτή μόνον για τους οικονομικά πολύ ευκατάστατους! 
Κατά τα άλλα ας ασχοληθούμε εκ νέου με τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. μια και με την Παιδεία δεν υπάρχει λόγος να ασχολείται κανείς! Και πολύ περισσότερο τα ΜΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου