Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΙΛΩΣΕΙ"


«Κανείς δεν μπορεί να μας σπιλώσει»

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών του Α’ γύρου έτεινα χείρα φιλίας και συνεργασίας προς όλους τους συνυποψηφίους μου υποψηφίους Δημάρχους και σε κάθε συμπολίτη μας, ασχέτως της επιλογής που εκείνος έκανε στον Α’ γύρο.

Πριν τις εκλογές είχα πει – και το επαναλαμβάνω και τώρα – ότι στο πρόσωπο των χθεσινών μου αντιπάλων βλέπω συνεργάτες τις επόμενης μέρας.
Τιμώ και σέβομαι τους πάντες και τον αγώνα που έκαναν. Γι’ αυτό και δεν μπήκαμε ποτέ σε βρώμικα παιχνίδια, σε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, σε πόλεμο λάσπης και συκοφαντιών. Ούτε μπήκαμε, ούτε θα μπούμε.

Κάποιοι άλλοι όμως φαίνεται ότι έχουν χάσει την ψυχραιμία τους.
Το ενδεχόμενο να εκλεγεί Δήμαρχος Παπάγου–Χολαργού ένας 38χρονος, με καθαρό πρόσωπο και χωρίς εξαρτήσεις, τους έχει πανικοβάλλει. Και πλέον μεταχειρίζονται κάθε μέσο για να ανακόψουν την πορεία μας προς την εκλογή, προκειμένου εκείνοι να διατηρήσουν τη δική τους επιρροή.

Οι χυδαιότητες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες είναι απίστευτες και οι περισσότερες εξ’ αυτών ανάξιες απάντησης ή σχολιασμού.
Μία φράση μόνο έχω να πω: μαθήματα δημοκρατίας δεν δεχόμαστε από κανέναν. Ούτε είχαμε, ούτε έχουμε σχέση με οργανώσεις που κινούνται εκτός δημοκρατικής αντίληψης. Και όποιοι θυμήθηκαν ή απέκτησαν τέτοιες ευαισθησίες μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής, καλό θα είναι να συγκρατήσουν τον πανικό τους. Τελεία και παύλα.

Ο συνδυασμός «Μαζί για την πόλη μας» συναποτελείται από δημοκρατικούς πολίτες από όλους τους χώρους. Έχουμε μαζί μας ενεργούς πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, πλην των άκρων, με κοινό σημείο αναφοράς το πρόγραμμα για τον Δήμο μας.

Ουδείς μπορεί να σπιλώσει ούτε εμένα, ούτε τους συνεργάτες μου. Στην αναξιοπρεπή και μικρόψυχη αντίδρασή τους, γυρίζουμε την πλάτη και προχωρούμε μπροστά.

Εμείς απευθυνόμαστε και πάλι σε κάθε πολίτη από όποιο χώρο και αν προέρχεται, όποια επιλογή και αν έκανε στον Α’ γύρο:
Ελάτε να προχωρήσουμε μαζί στη νέα εποχή. Για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ακόμα καλύτερο.


Ηλίας Αποστολόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού 

25 σχόλια:

  1. Την ψυχραιμία σας , την έχετε χάσει εσείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???

    Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΦΤΑΝΕΙ , ΤΩΡΑ ΘΥΜΥΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ , ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΕΧΑΝΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΑΙΡΑΖΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΙΓΚΑ -ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΕΧΡΗ -ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 60 % ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ

    ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 800 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΟΥΡΤΗ ΚΑΙ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΘΗΚΑ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΕΙΣ;; ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.. χαχαχα

      επίσης θα πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα σαν εσένα, σημασία δεν έχει τι στηρίζουν οι αρχηγοί αλλά ποιον θέλει ο κόσμος για Δήμαρχο! Σταμάτα ποια να υποτιμάς τους άλλους...

      Τα ποσοστά του Αποστολόπουλου έδειξαν και θα δείξουν και την επόμενη Κυριακή ότι οι Χολαργίωτες και Παπαγιώτες θέλουν ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

      Διαγραφή
  3. Να΄τος πάλι ο κύριος με τα κεφαλαία. Παρ’το χαμπάρι ρε φίλε, κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά εάν δεν μάθεις να γράφεις και να φέρεσαι σωστά. Έχεις γεμίση όλο το blog με τις σαχλαμάρες σου. Απ οτι βλέπω άλλο τίποτα δεν έχεις να κάνεις από το να γράφεις τις βλακείες σου εδώ μέσα. Είναι πολύ θλιβερό όταν ένας άνθρωπος πραγματικά δεν έχει ζωή άλλη εκτός του internet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ σωστός !!!!!!!!!!!ξέχασες να πεις μόνο και για τα βαρύδια που έκαψαν τον Νικολάου φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!
    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θέλουμε δήμαρχο αυτόφωτο και αυτοκέφαλο όχι μαριονέττα του Ξύδη και της παρεάς του , ο Χολαργός δεν ψηφίζει γιαλαντζί Χολαργιώτη καλύτερα Τίγκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα πες αυτού του γλοίτσα που σε βάζει να λες μαλακίες ότι ο Αποστολόπουλος ήταν Χολαργίωτης πριν πατήσει τα βρωμερά του πόδια στον χολαργό. Ας πάρει φόρα να μας θλάσει τα φρύδια

      Διαγραφή
    2. Αφου ηταν χολαργιωτης γιατι τελειωσε το λυκειο παπαγου αγαπητε;Μηπως θεωρι οπως και ο ξυδης τους χολαργιωτες πακιστανους και φοβηθηκε μηπως κολλησει.Γιαλαντζι χολαργιωτες που ψηφιζουν στα ΔΣ κατα του χολργου δεν θα παρουμε...

      Διαγραφή
  7. ΤΙΓΚΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ,ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με το 6ο πάτωμα (του Αλφρέ Ζαρύ) τί θα γίνει κ. άσπιλε ; Η ντεν καταλαβαίνει ; Πακιστανό είσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν δαγκώνεις καμιά μπανάνα καλύτερα; Πιο πολύ τόπο θα πιάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι άλλοι δηλαδή δεν έχουν ενεργούς πολίτες αλλά έχουν ανενεργούς ;
    Τι ακούμε ...........και τι αλλο θα ακούσουμε......;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε μάγκες όποιος έχει κότσια ας βγάλει την κουκούλα του ανώνυμου, εγώ γράφω πρώτη φορά εδώ με το όνομα μου ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ , τότε θα μιλήσουμε σοβαρά.
    Αντε να σας δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από ορθογραφία σκίζεις Λιάκο. Στο ίδιο σχολείο με το Ζήκο το μπακαλόγατο πηγαίνατε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πόσο κομπλεξικοί είναι ορισμένοι Χολαργιώτες που στηρίζουν Τίγκα, φαίνεται από τις αναρτήσεις τους εδώ η και αλλού... αν βγει όμως ο Τίγκας, ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, αυτό δεν το βλέπουν??... τον άλλον τον ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ τον μάρανε η ... ορθογραφία του Αποστολόπουλου ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΗ ΚΙΟΛΑΣ, ήμαρτον Θεέ μου, έλεος πια!!... αλλά αν πάλι βγάλετε δήμαρχο Παπαγιώτη, τότε ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ και δεν θα δικαιούστε να μιλάτε... και που είσαστε παλληκαράκια της φακής, ψηφοφόροι του κ@λου, άντε μετά να πείσετε τους Αθλητικούς Συλλόγους του Χολαργού που η δύναμη τους ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ στον ενιαίο δήμο, ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ!!!... και για να παραφράσω την γνωστή ρήση, για όσους ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ, στον Χολαργό θα κλάψει και το παρδαλό κατσίκι έτσι και βγει ο Τίγκας!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πισω απο τον ηλια ειναι ο ξυδης και αυτος θα κανει κουμαντο για αλλη μια πενταετια.Τελος στο δουλεμα οσοι ψηφιουν ηλια ψηφιζουν ξυδη.Διαφορτικα ψηφιζουν Τιγκα τον αντιπσλο του ξυδη ν και παπαγιωτη .Γιατι επιτελους δεν κσνει κουμαντο ο ξυδης η μηπως θελετε να κανει που λεει τους χολαργιωτες πακιστανους;;;;

      Διαγραφή
    2. Μόνο και μόνο που τονίζεις το γεγονός ότι ο Τιγκας είναι Παπαγιώτης δείχνει το πόσο κομπλεξικοί είναι όλοι στο συνδυασμό.
      Οι Χολαργιώτες έδειξαν την εκτίμησή τους στον Τίγκα δίνοντας του και τις ανάλογες ψήφους. Έγω στο 15 μελες πιο πολλές πήρα!

      Διαγραφή
    3. Ψηφιζει και το λυκειο ,ποιο 15μελες του παπαγου ;;;;;!!!!χαχαχα ταξη του ηλια κι εσυ;;;.Μονο που οπως ειδες οι πρωτοι σε σταυρους ειναι οι γνωστοι αθανασακου,αυγουροπουλς,παριση,οικνομου οι γνωστοι παλαιοι στα πραγματα οχι φρεσκα προσωπα ειναι και ενα δυ νεοι αλλα τι να κανει κι ο ηλιας δεν βγσινει με τη νεολαια μονο θελει και τους δεινοσαυρους...

      Διαγραφή
    4. φανταζομαι όταν λες δυνόσαυρο αναφερεσαι στην ΚΟΥΤΡΑ...

      Διαγραφή
    5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    6. Για κάντε μια σύσκεψη με το Λιάκο και πείτε στον κόσμο γιατί το "εξ αυτών" το έγραψε "εξ' αυτών" (με απόστροφο) ; Γιατί το "έχει πανικοβάλει" τό 'γραψε με 2 λ ; Υπάρχει ρήμα "συναποτελούν";; Και λογοπλάστης ο Λιάκος.
      Μην ξεχάσεις να μας ξαναπείς "κομπλεξάρα", κρίνοντας εξυδίων (!!!) Αχαχαχαχχαχα
      Αμα ξέσαι στη γκλίτσα του τσοπάν', ξυλιές θα φας.
      Μείνατε μετεξεταστέοι. Να ξανάρθετε το φθινόπωρο με τον ξυδεμόνα σας. :) :) :) :) :):)

      Διαγραφή
  15. Ξυδη πες αλευρι ,ο τιγκας σε γυρευει!!!!!Ε ρε γλεντια αν δεν βγει πουλεν ο Ηλιας στο β γυρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή