Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΣΟΚ! ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ (ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ) ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ! ΔΡΟΜΟΣ-ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ, ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

Από το χθεσινό τροχαίο. Δείτε τον τραυματία στο οδόστρωμα. Σε λίγο θα έρθει να τον παραλάβει ασθενοφόρο. Ο δρόμος της Αγίου Ιωάννου είναι καρμανιόλα! Αυτή ήταν η πολυδιαφημισμένη ανάπλαση της οδού; Στο τέλος θα θρηνήσουμε νεκρούς! Θεός φυλάξοι!
23/5/14
Ώρα 14.00 πάλι στην Αγίου Ιωάννου μπροστά από την Alpha Bank 40 μέτρα πιο κάτω από το προηγούμενο ατύχημα. 
ανερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρή, άπειρη οδηγός έκανε προσπεράσεις στην Αγίου Ιωάννου, ταυτόχρονα ίσως μιλούσε στο κινητό, όταν ξαφνικά στρίβει αριστερά στη  οδό Τρωάδος. 
Δεν πρόσεξε τη μηχανή που κατέβαινε την Αγίου Ιωάννου κανονικά. Μηχανή BMW τύπου βέσπα. Αναβάτης μηχανής περίπου ηλικία 45 ετών.  Τραυματίστηκε και δεν σηκώθηκε από το οδόστρωμα. Τον παρέλαβε ασθενοφόρο. Είχε κανονικά τις αισθήσεις του. Ευτυχώς φόραγε κράνος. Η μηχανή έπαθε μεγάλη ζημιά. 


Στις 15/05/14 ώρα 16.50 συνέβη και άλλο ατύχημα.

Αυτοκίνητο ανερχόμενο την Αγίου Ιωάννου στο ύψος έμπροσθεν super Market Bazaar και σχεδόν μπροστά από την Eurobank. 
Οδηγός γυναίκα, περίπου 50 ετών χτύπησε  ηλικιωμένη η οποία διέσχιζε κάθετα τον δρόμο. 
Η οδηγός αρνιόταν ότι την χτύπησε αλλά ότι έπεσε. Μάρτυρες όμως του ατυχήματος ανέφεραν ότι η ηλικιωμένη χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο πριν πέσει κάτω. 
Το θύμα παρελήφθη από ασθενοφόρο, πιθανόν με σοβαρό τραυματισμό και λόγω ηλικίας. 
Μετά την ολοκλήρωση των έργων στην Αγίου Ιωάννου, ο δρόμος έγινε διπλής κατεύθυνσης, άνοδος-κάθοδος.
Αμάξια και μηχανές οδηγούν επί της οδού με μεγάλη ταχύτητα ίσως και 60- 70 χιλιόμετρα την ώρα και κάνουν επικίνδυνες προσπεράσεις. 
Ο δρόμος είναι καρμανιόλα. Η διάβαση της οδού κάθετα είναι πάρα πολύ δύσκολη, ακόμα και από νέους. Πόσο μάλλον ηλικιωμένους που επισκέπτονται τις τράπεζες και τα καταστήματα. 
Το να βρείς Parking, τώρα πλέον είναι αδύνατον. 
Μήπως πρέπει ο δήμαρχος να επαναφέρει την μονοδρόμηση; Ή να βρεί τρόπο να ανασχεθεί η ταχύτητα των οχημάτων γιατί συνέχεια θα έχουμε θύματα ακόμα και θανατηφόρα. 
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Πετικίδη για τις φωτογραφίες και την ενημέρωση. 

3 σχόλια:

  1. Η ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ , ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΓΙΝΕ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ".
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΔΟΣ-ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.
    ΠΟΙΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ;

    ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΝΕΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ , ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ .

    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ,ΒΛΑΞ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕ , ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.
    ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ;

    ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΝΑ ΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΞ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΚΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ .
    ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ , ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ , ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ .

    ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΓΩ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.

    ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ .

    ΚΑΘΕ ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
    ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ Δ.Σ. , ΚΛΗΤΗΡΕΣ, ΚΑΦΕΤΖΗΔΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΜΕΛΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥΣ .
    ΕΤΣ ΑΠΛΑ ...........!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε περίεργε με τα κεφαλαία ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις. "ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΔΟΣ-ΚΑΘΟΔΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΟΔΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ"

    Ανοδος-κάθοδος είναι τώρα, ξύπνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή