Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

"ΣΦΑΓΗ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ...

...ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ!!!
"Σφαγή" ανάμεσα στους υποψηφίους συμβούλους του Ηλία Αποστολόπουλου για μια θέση στα δημοτικά συμβούλια (εφόσον η παράταξή του αναδειχθεί νικήτρια στον 2ο γύρο) γίνεται από την 11η θέση και κάτω. Τα τελικά αποτελε΄σματα θα οριστικοποιοηθούν μάλλον το απόγευμα. Πάρτε προς το παρόν μια γεύση για το πόσους σταυρούς έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα όσοι παλεύουν για μια θέση στην επόμενη δημοτική αρχή.  
11. ΣΙΑΜΑΝΗΣ               260
12. ΤΡΑΚΑΣ                    257
13. ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ             253
14. ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ             251
15. ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ    248
16. ΤΣΟΧΑΛΗΣ               245
17. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 243

3 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε πινέζα. Τί θέση θα έχεις τώρα στο Δημαρχείο; Τυχεροί οι Χολαργιώτες. Τώρα αυτός πώς από ΠΑΣΟΚ έφτασε δεξιούλης είναι απορίας άξιο. Τελικά ο Αποστολόπουλος έταζε χοντρά πακέτα. Σας ξέρουμε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ Τσοχαλή δεν ήθελες Κεχρή γιατι έλεγε ότι δεν θα εκλεγέις, τωρα κάτσε στην απέξω κριμα γιατι άξιζες να είσαι με τους επιστήμονες και οχι με τους αγραμματους που σε πουλησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'αυτό που λέτε έχετε κατ'αρχήν απόλυτο δίκιο. Απ'την άλλη και εγώ απορώ πως είναι δυνατόν ο κος Τσοχαλής να κατέβει υπόψήφιος Δ.Σ. με έναν υποψήφιο δήμαρχο λυκειακής μόρφωσης. Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος εγκατέλειψε τις ακαδημαϊκές του σπουδές.

      Διαγραφή