Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΙΔΟΥ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ-ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ!!!

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου παιδεραστή, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

Ο 40χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει.
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 01.03.2015 επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο, σε φορτηγάκι τύπου «Van», ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει (Σχετική η από 03.03.2015 Παρουσίαση Προϊσταμένου ΔΙ.Δ.Η.Ε. και Εκπροσώπου Τύπου ΕΛ.ΑΣ.).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

(επ.) Λεβέντο (ον.) Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.
Σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται ο αριθμός 11188, το e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr και η εφαρμογή (application) για smartphones CYBERKID, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το βανάκι όπου το κτήνος βίαζε ανήλικα

paiderastis_2
tribune.gr

1 σχόλιο:

  1. Το μπουμπούκι μου!!!Θα καλοπεράσεις κι' εσύ,εκεί που θα σε στείλουν...!Ηθελες και ταξιδάκια στην Ταϋλάνδη,για να μαθαίνεις ''καινούρια κόλπα'';;;Θα σου κάνουν καλύτερα και δωρεάν κάτι ''χαρμάνια'' στον Κορυδαλό,που θα ''κελαϊδάς'' σαν καρδερίνα,πουλάκι μου.Ρεμάλι!!! ΄΄ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή