Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΑΝΑ! ΤΡΩΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Μία 30χρονη μητέρα δύο παιδιών, ζει κυριολεκτικά στην πείνα, λόγω…
μιας σπάνιας ασθένειας, ενώ νιώθει τέτοια αδυναμία που δεν μπορεί να δουλέψει, πόσο μάλλον να παίξει με τα παιδιά της…

Η Νάταλι Ρου Μπιν από τη Βρετανία, δεν πάσχει από νευρική ανορεξία. Όμως επί δύο χρόνια δε μπορούσε να βάλει ούτε μπουκιά στο στόμα της, με αποτέλεσμα να… παραλύσει το στομάχι της!
Η νεαρή μητέρα “συρρικνώθηκε” καθώς από νούμερο 12 στα ρούχα έφτασε να φοράει το μηδέν, παρότι πεινάει συνέχεια. Πλέον, δεν μπορεί να φάει κάτι παραπάνω από ένα μπισκότο ενώ λαμβάνει 400 θερμίδες ημερησίως με ειδικό σωληνάριο.
Αρχικά οι γιατροί διέγνωσαν ότι η Νάταλι έπασχε από ένα μικρόβιο στο στομάχι και της έδωσαν θεραπεία για ανορεξικούς, μέχρι που τελικά διέγνωσαν ότι πάσχει από γαστροπάρεση.
Εξαιτίας της κατάστασής της το στομάχι της δε μπορεί να “αδειάσει” το περιεχόμενό του, με αποτέλεσμα τα τρόφιμα παραμένουν στο στομάχι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το κανονικό.
Η Νάταλι φοβάται τώρα ότι θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της νιώθοντας πείνα, ενώ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη δουλειά της επειδή δεν τρέφεται καλά, είναι πολύ αδύναμη και αναγκάζεται να μένει σε αναπηρικό καροτσάκι.
“Το στομάχι μου μού λέει κάθε μέρα ότι είναι πεινασμένο. Μου λείπει η γεύση του φαγητού και δε μπορώ καν να θυμηθώ τι έφαγα την τελευταία φορά. Είμαι τόσο αδύναμη που δεν μπορώ ούτε να παίξω με τα παιδιά μου” λέει η ίδια στην Daily Mail.
http://mikroskopio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου