Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ!

Υπόθεση Β.Γιακουμάκη: Σαρωτικές εξελίξεις στην έρευνα (ανακοίνωση). Κάτι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ εξελίσσεται στην υπόθεση των ερευνών για τον...


Βαγγέλη Γιακουμάκη! Αναβάλλουμε και εμείς προσωρινά (δεν ακυρώνουμε!) οποιαδήποτε αναφορά στο παράπλευρο θέμα των πολιτικών κ.λπ. Η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη κάνει έκκληση επίσης να αναβληθεί η συγκέντρωση στα Ιωάννινα. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, με μία ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά και που δημοσιοποιεί το protothema.gr η οικογένεια και ο ιδιωτικός ερευνητής που «τρέχει» την υπόθεση ζητούν από τους διαδικτυακούς φίλους του νεαρού να αναβληθεί η συγκέντρωση αυτή, καθώς οι εξελίξεις τις επόμενες ώρες θα είναι σαρωτικές για την υπόθεση, λένε πληροφορίες που διαρρέονται.
Στην ανακοίνωση του κ. Τσούκαλη με την έκκληση αναβολής σε μελλοντική ημερομηνία της συγκέντρωσης επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Φίλες και φίλοι, θέλω αρχικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη τόσο εμού όσο και της οικογένειας του Βαγγέλη, με την οποία έχω την τιμή να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι, για την αυθόρμητη, αλλά και χρήσιμη ενασχόλησή σας προκειμένου να εντοπισθεί. Θέλω ακόμη να σας παρακαλέσω τόσο προσωπικά όσο και επ” ονόματι της οικογένειάς του να αναβάλετε τη συγκέντρωση της 8/3/2015 στα Γιάννενα, σε μελλοντική ημερομηνία, διότι αφενός βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκεται σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση. Σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσουμε την επικοινωνία μας, την οποία θεωρώ άκρως χρήσιμη και αναγκαία στην εξέλιξη της υπόθεσης αυτής.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Τσούκαλης,
ιδιωτικός ερευνητής


το διαβάσαμε από το greekpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου