Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΕΡΝΑ ΣΕ...ΔΙΠΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

ΛΕΓΕ, ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ No 1
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή μια εξαιρετική εκδήλωση για την «Εορτή της Ορθοδοξίας» με ομιλία του ...

Ομότιμου Καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργου Φαράντου και χορωδιακή απόδοση ύμνων από τη Βυζαντινή Χορωδία Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Χατζηχρόνογλου, υμνωδού πρωτοψάλτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην κατάμεστη αίθουσα του 1ου Λυκείου, παρουσία Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους πολιτών, οι οποίοι μάλιστα συνέχαιραν επί ώρα τη Δημοτική Αρχή. Ακολούθησε παράθεση γεύματος σε παρακείμενο χώρο εστίασης.
Η εκδήλωση αυτή αποκρύπτεται επιμελώς στην ανακοίνωση του Β. Ζορμπά, ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται μόνο στην παράθεση του γεύματος, μικρής οικονομικής επιβάρυνσης και με ελάχιστους συμβούλους παρόντες, μία παράδοση 15 ετών που ο ίδιος διέκοψε αυταρχικά.
Λαϊκίζει επιπλέον ασύστολα, διότι πρότεινε, λέει, «να προσκληθούν αναξιοπαθούντες συνδημότες μας, με υπόδειξη των Φιλοπτώχων Επιτροπών», γνωρίζοντας την εκτεταμένη Κοινωνική Πολιτική του Δήμου μας με γεύματα, Κοινωνικό Μαγειρείο και Παντοπωλείο, επιδόματα χρηματικά και τόσα άλλα, ιδιαίτερα για ανέργους και πτωχούς συνδημότες μας. Για πολλοστή φορά λυπούμεθα.


O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ                                           ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ    

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΟΡΜΠΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμαρχος βρίσκεται σε πανικό
Η παράταξή μας εξέδωσε μια ανακοίνωση, για το γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος για την Κυριακή της Ορθοδοξίας. Σκοπός της ανακοίνωσης, ήταν να εξηγήσουμε τους συγκεκριμένους λόγους που δεν παραβρεθήκαμε. Και αυτό, γιατί είναι γνωστό το ότι, από διάφορους «κύκλους» παραποιούνται, τεχνηέντως, τόσο οι απόψεις μας όσο και οι πράξεις μας. Με την ανακοίνωσή μας, δεν προβάλαμε αντίθεση για το γεύμα και δεν κατηγορήσαμε τον Δήμαρχο ούτε κανέναν από αυτούς που παραβρέθηκαν.
Φαίνεται όμως ότι ο Δήμαρχος και αρκετοί από το περιβάλλον του, έχουν μια μανία καταδίωξης, που εντείνεται μέρα με την μέρα, γιατί βλέπουν παντού «φαντάσματα» και εχθρούς. Λόγω του ύφους της ανακοίνωσής του, που εξέδωσε σε συνέχεια της δικής μας, είμαστε υποχρεωμένοι να του απαντήσουμε.
Κύριε Δήμαρχε, εσείς που κάθε 5 λεπτά αναρτάτε προσωπικά στο διαδίκτυο φωτογραφίες σας από κάθε εκδήλωση που παρευρίσκεστε, πώς και δεν αναφέρατε καθόλου στο Δελτίο Τύπου που εκδώσατε, την συνεστίαση που ήταν κι αυτή μέρος της εκδήλωσης; Υπήρχε λόγος που φοβηθήκατε να το δημοσιοποιήσετε; Και για ποιες Κοινωνικές Δομές του Δήμου μιλάτε; Αυτές που δημιουργήσαμε κι εσείς είχατε αρνηθεί να ψηφίσετε; Αυτές που όταν ήσασταν αντιπολίτευση σαμποτάρατε, δημιουργώντας αμφίβολης υπόστασης και αποτελεσματικότητας,  παράλληλες παραταξιακές πελατειακές «κοινωνικές δομές»;
Κύριε Δήμαρχε, βρίσκεστε σε πανικό γιατί καθημερινά αποκαλύπτεστε.   Έχετε κάνει αυτοσκοπό τις δημόσιες σχέσεις και την αυτοπροβολή, γεγονός που σχολιάζεται στην πόλη και προφανώς δεν έχετε αντιληφθεί. Ικανοποιείτε τον εγωισμό  σας γράφοντας σε όλες τις ανακοινώσεις σας το πόσο πολύ σας συνέχαιραν οι δημότες για την «τεράστια» επιτυχία των διαφόρων εκδηλώσεων. Σφετερίζεστε το έργο της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής και αυτοσυγχαίρεστε, παρουσιάζοντάς το σαν δικό σας, γιατί δεν έχετε να επιδείξετε κάτι χειροπιαστό. Εσείς ο ίδιος  αλλά και συνεργάτες σας, καταδιώκετε και προσπαθείτε να φιμώσετε κάθε αντίθετη άποψη και πολιτική κριτική, με την απειλή ποινικοποίησης της ελευθερίας του λόγου. Γιατί   το πολύ μεγάλο ΕΓΩ σας, η τρομακτική αλαζονεία σας,  σιχαίνεται την κριτική.
Κύριε Δήμαρχε, υπάρχει χρόνος ακόμη. Υπάρχει χρόνος για να αντιληφθείτε ότι οι δημόσιες σχέσεις σας και η προβολή σας, δεν βελτιώνει την καθημερινότητα των δημοτών. Υπάρχει χρόνος για να εστιάσετε στα πραγματικά προβλήματα της πόλης, για την επίλυση των οποίων θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση της αντιπολίτευσης. Υπάρχει χρόνος για να επαναφέρετε στην τάξη τους συνεργάτες σας, αυτούς που τώρα καλύπτετε, οι οποίοι με τις πράξεις τους βυθίζουν σε τέλμα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου και καταπατούν κάθε έννοια νομιμότητας. Υπάρχει χρόνος, φτάνει να «ξεκολλήσετε» από τον καθρέφτη του αυτοθαυμασμού.     


Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος


 ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ


Αγία Παρασκευή 05/03/2015
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                               
ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Λεωφ. Μεσογείων 415-417
153 43 Αγία Παρασκευή
Τηλ.: 213-2004-502 & 530
Fax: 213-2004-529
email: grafeio.dimarchou@agiaparaskevi.gr

ΛΕΓΕ, ΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ No 2
ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟ;
Όποιος διαβάσει τη γεμάτη απρεπείς εκφράσεις  ανακοίνωση του πρώην Δημάρχου περί δικού μου αυτοθαυμασμού και πανικού καταλαβαίνει αμέσως ποιος «αυτοθαυμάζεται», «αυτοσυγχαίρεται» και έχει αλαζονεία. Ποτέ δεν καταψηφίσαμε τις κοινωνικές δομές, δώσαμε ως Αντιπολίτευση ενάμισι τόνο τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, προσθέσαμε άλλες (Κοινωνικό Φροντιστήριο, γραφείο ανέργων-ανασφάλιστων, μείωση τροφείων Παιδικών Σταθμών κ.ά.), ενημερώνουμε τις παρατάξεις για τα μείζονα θέματα της πόλης, δημιουργήσαμε Επιτροπές του Δημοτικού Συμβουλίου, αναβαθμίζουμε τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, εργαζόμαστε καθημερινά σκληρά για τα θέματα της πόλης και ήδη αυτό αναγνωρίζεται από πολλούς. Έχουμε, δε, πολλά ακόμη να κάνουμε. 


O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

                                           ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου