Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ (ΑΝΕΛ): "ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΣΤΟ Υ.ΕΘ.Α. ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ"!

Τεράστιο σκάνδαλο πολιτικής ηθικής από την εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ (πρώην βουλευτής Μαγνησίας), Μαρίνα Χρυσοβελώνη.  Πρώτα η κόρη...

μετά η γραμματέας του πολιτικού της γραφείου. Και οι δύο διορίστηκαν στο γραφείο Υ.ΕΘ.Α του Καμμένου. Μα καλά καθόλου τσίπα; Δηλαδή δεν υπήρχαν άλλοι με τα ίδια προσόντα;;; Νόμιμο ναι ΗΘΙΚΟ όμως κα Χρυσοβελώνη είναι;
ΝΤΡΟΠΗ!!! Ωραια αξιοκρατία κε Καμμένε. Αλλα παιδιά δεν υπάρχουν;
Πρώτη απόφαση
(Φ.470.1/87/192359/Σ,150/06,04,2015) διορίζεται η θυγατέρα της κυρίας Χρυσοβελώνη στο Υ.ΕΘ.Α (Καμμένος)
FEK2
και με δεύτερη απόφαση
(Φ 470.1/71/192142/Σ.108/16.03.2015) διορίζεται ως ειδική συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο ΥΕΘΑ (Καμμένος), ηγραμματέας του πολιτικού γραφείου της, η κυρία Κορομηλά -Βαλσαμή.
FEK1
ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (06.02.2014)
 Βολές Χρυσοβελώνη για μετακλητούς και συγγενείς υπουργών
“Την αδυναμία του να ελέγξει τους υπουργούς και να επιβάλλει την μείωση των μετακλητών υπαλλήλων κατά 20%, αλλά και τη μη πρόσληψη συγγενών, παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Χρυσοβελώνη.
Ο Δ. Σταμάτης επικαλέσθηκε το δικό του παράδειγμα, αλλά επί της ουσίας δεν απάντησε. “Είχα τη δυνατότητα να συστήσω Γενική Γραμματεία, δεν το έκανα”, είπε, αναφέροντας ότι στο δικό του γραφείο προβλέπονται 1 Γενικός Γραμματέας με 2 μετακλητούς υπαλλήλους. Πρόσθεσε ακόμη ότι στο γραφείο του προβλέπονται 17 άτομα και υπηρετούν 9 άτομα.
Η Μ. Χρυσοβελώνη του υπενθύμισε ότι από τον Νοέμβριο του 2012 οι υπουργοί δεν εφαρμόζουν την απόφαση Σαμαρά για μείωση των μετακλητών κατά 20%, καθώς “προτιμάτε να απολύσετε χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, παρά να αποχωριστείτε κάποιους από τους 1.350 πολιτικούς φίλους σας”, σχολίασε.
Κατήγγειλε ακόμη η Μ. Χρυσοβελώνη ότι ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκης έχει διορίσει τον ανιψιό του στο υπουργικό γραφείο, παρά το ότι ο Α. Σαμαράς δεσμεύθηκε ότι δεν θα προσληφθούν συγγενείς ως μετακλητοί.
Προειδοποίησε δε ότι επειδή “μπορεί κάποιοι να μπουν στον πειρασμό να μονιμοποιήσουν μετακλητούς, να γνωρίζουν ότι θα ελεγχθούν όλες οι μονιμοποιήσεις, Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε ένα σύστημα που βρίσκεται σε αποδρομή να βολέψει δικά του παιδιά, την ώρα που απολύονται δημόσιοι υπάλληλοι”.
“Δεν ήρθατε να ρωτήσετε, ήρθατε να απειλήσετε. Με γεια σας και χαρά σας”, σχολίασε ο Δ. Σταμάτης και πρόσθεσε: “Από πού προκύπτει αυτό που είπατε ότι υπάρχει τάχα κίνδυνος εκλογών και μονιμοποιήσεων; Αφήστε αυτά τα τεχνάσματα, σας εκθέτουν και νομικά”.”
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
“Για μια ακόμη φορά θα αναρωτηθούμε…Το νόμιμο είναι και ηθικό? Και ιδίως όταν αυτό καταγγέλλονταν από την πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ και νυν εκπρόσωπο τους κυρία Μαρίνα Χρυσοβελώνη ως ανοσιούργημα πρώην συναδέλφων της βουλευτών ,για το «βόλεμα» υμετέρων και δη συγγενικών προσώπων σε υπουργεία ,Βουλή ή Δημόσιους θώκους? Τι άλλαξε άραγε από τα πάλαι ποτέ μαχητικά αντιπολιτευτικά χρόνια των ΑΝΕΛ και φθάσαμε στα σημερινά συγκιβερνητικά ατοπήματα κυρία εκπρόσωπε των ΑΝΕΛ? Ρητορικό το ερώτημα θα μου πείτε αφού εν τοις πράγμασι γίνονται τα ίδια σε πάρα πολλές περιπτώσεις με αυτά που γίνονταν επί κυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων. Και εξηγούμαστε με απόφαση (Φ.470.1/87/192359/Σ,150/06,04,2015) διορίζεται η θυγατέρα της κυρίας Χρυσοβελώνη στο Υ.ΕΘ.Α (Καμμένος)
και με δεύτερη απόφαση (Φ 470.1/71/192142/Σ.108/16.03.2015) διορίζεται ως ειδική συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο ΥΕΘΑ (Καμμένος), η γραμματέας του πολιτικού γραφείου της, η κυρία Κορομηλά -Βαλσαμή.
Δύο στα δύο για την κυρία Χρυσοβελώνηκαι, μηδέν από μηδέν μηδέν για χιλιάδες παιδιά ψηφοφόρων ή μη που όμως δεν είχαν ούτε το αξίωμα αλλά φυσικά ούτε την πρόσβαση για να πράξουν το ίδιο …Φαντάζει πλέον ανόητο να ρωτάμε εμείς ,αλλά και εκατοντάδες η χιλιάδες άλλοι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ. και όχι μόνο. αν το νόμιμο είναι και ηθικό… Ο αγώνας για την αλλαγή τελικά από ότι φαίνεται ήταν κυρία εκπρόσωπε των ΑΝΕΛ για τα μάτια των χαχόλων ψηφοφόρων αφού η έκφραση του γέροντα Γλέζου είναι πλέον σφραγίδα… «βαφτίσαμε το κρέας ψάρι» Goodnight and good luck”
akroama.gr, makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου