Σάββατο, 25 Απριλίου 2015

....ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! (O ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ;)

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ (κατά πάσαν πιθανότητα) ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ από στιγμή σε στιγμή. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ...ΘΑ ΑΥΤΟΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ...ΑΛΛΑ;


Υπάρχει και η άλλη λύση: Να καταλάβει ότι οι φίλοι μας είναι ληστρικά τσογλάνια και να δράσει αναλόγως...όπως αντιδρούν φυσιολογικά οι...

΄Ελληνες σε όποιους τους ζορίζουν! Μύγα δεν σηκώνουν στο σπαθί τους. Εμείς και την τελευταία 5ετία τρώμε απίστευτες φτυσιές ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ! ΟΙ ΚΟΙΝΟΙ με πατέντα, ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ...ΕΙΠΑΝ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ...ΤΖΟΓΑΔΟΡΟ!
ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ -ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
ΚΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΘΟΝΙΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. 
Ο κ. Βαρουφάκης οφείλει να παραιηθεί. Αλλά και
να καταγγείλει την αλητεια όσων των ύβρισαν
    

Σύμφωνα με πληροφορίες κι εκτιμήσεις του diplomatic observer επέρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην εσω-εξωτερική πολιτική. ΄Ητοι:
1) Ο Βαρουφάκης, ύστερα από το χυδαιότατο βρισίδι που έφαγε στη Ρίγα, από τους ομολόγους του, αποκλείεται πλέον να μπορεί να συνδιαλαγεί μαζί τους και "δια προσωπικούς λόγους" αφού οι συνάδελφοί του τον απαξιώνουν ως τζογαδόρο, ανίκανο κ.λ.π. Συνεπώς η παραίτησή του είναι επί θύραις... Κάνει εντύπωση που κρητικός οικονομολόγος ..δεν τους έστειλε ακόμη στο διάολο! Την γραμμή για να φύγει από τη θέση του την έδωσε ο μισητός σε όλους Σόϊμπλε..από τις πρώτες μέρες.
2) Είναι σαφές πως ούτε ο καλός σε πολλά Βαρουφάκης αλλά ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ...εγκρίνοναι από τα υποταγμένα τσανάκια των ευρωπαϊκών χωρών... στο Αμερικανο-Γερμανικό-Σιωνιστικό άρμα.Με την επικράτηση της Αριστεράς στην Ελλάδα έχουν βγάλει μπέμπελι... και σιγά σιγά είτε με ανοιχτούς, απαράδεκτους και πρωτοφανείς εκβιασμούς, ή με άλλα "γκανγκστερικά" προσφιλή τους κόλπα ροκανίζουν την κυβέρνηση με βεβαία την πρόθεσή τους, ή να την υποχρεώσουν σε πλήρη υποταγή, ή να την αποτάξουν από την κεντροδεξιά διακυβέρνηση της σημερινής Ε.Ε. Συνεπώς η Κυβέρνηση Τσίπρα είναι στο τσιγγέλι....Μετέωρη!

3) Τό σενάριο περί νέων εκλογών ή δημοψηφίσματος που παρλαπιπίζουν μερικοί πολιτικά αφελείς... θα είναι ανοησία με περικεφαλαία. Η Κυβέρνηση Τσίπρα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού σε πρωτοφανή και ιδιότυπα επίπεδα... ΟΙ ΄Ελληνες δεξιοί και ψηφοφόροι του,-αυτοί των έβγαλαν Κυβερνήτη- του χαρίζουν τις νεανικές του αριστερίστικες επιλογές και περιβάλλουν το καθαρό πρόσωπό του με εμπιστοσύνη κάθετη! ΜΟΝΑΔΙΚΟ! Σχεδόν απίστευτο. Συνεπώς νέες εκλογές ή δημοψήφισμα είναι περιττά. Αλλά ούτε οι ενέργειες αυτές προς τις κάλπες θα επέφεραν κάτι θετικό από τη συμμορία των δανειστών μας. Οι εκλογές ή δημοψήφισμα δεν θα τους κάνουν να αλλάξουν τακτική έναντι της Ελλάδας.΄Αρα με ποιούς κουβεντιάζει η Ελλάς; Με κοινούς αλήτες; 

4)Λογικά βαίνουμε προς κάθετη ρήξη. Ξεχείλησε το ποτήρι και ειδικά με τις χθεσινές ύβρεις κατά του ΄Ελληνα υπουργού Οικονομικών! Εκτός κι αν όλο αυτό το θέατρο ...συνομιλιών με τους κατσαπλιάδες της βάρβαρης κι απολίτιστης Ευρώπης... είναι στρατηγική ψυχρή του Τσίπρα..διότι ίσως έχει κάποιο καλό χαρτί στο μανίκι του- Θα το ευχόμασταν , αλλά δεν το βλέπουμε, γνωρίζοντας άριστα το νοητικό επίπεδο των Ελλήνων πολιτικών τυχοδιωκτών. Ποτέ δεν είχαν φαντασία, ποτέ κανένα όραμα, ποτέ κανένα σταθερό πρόγραμμα για την Ελλάδα. Όλα είναι σμπαράλια. Για να φέρεις καίριο πλήγμα στον αντίπαλο, χρειάζονται και κάποια στηρίγματα.. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ εξ αιτίας των πολιτικών μας των τελευταίων 50 χρόνων και πιο μπροστά, ως γνωστόν..

monidadias-news.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Το δίλημμα που μας θέτουν : ή σκλάβοι στην ΕΟΚ ή φτωχοί και ελεύθεροι, δεν πρέπει να το γράφουμε εμείς. Πρέπει με θάρρος και υπερηφάνεια, την οποία γεννά η αξιοπρέπεια και όχι η δουλοσύνη, να βγουν και να το διαλαλήσουν urbi et orbi οι Κυβερνήτες μας οι σημερινοί. Ή θα ζήσουμε φτωχοί με την πατρίδα μας, τα σπίτια μας, τα χωράφια μας, με τον ιδρώτα μας και με τις ικανότητές μας, ή θα ζήσουμε σκλάβοι, φτωχοί χωρίς "στον ήλιο μοίρα" και πάντως στην ένωση την ευρωπαϊκή.

    Εταίρους δεν χρειαζόμαστε, ούτε την εταιρική τους αλληλεγγύη έχουμε ανάγκη. Θέλουμε φίλους. Καλοδεχούμενοι αν υπάρχουν. Αν όχι, κι αυτό δεν μας πειράζει. Φίλο έχουμε τον άγιο Θεό, αυτό μας φτάνει, θα τα βγάλουμε πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή