Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ: ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ!

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα σε απάντηση της πρόσκλησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού κ. Δημήτρη για έκτακτο Δημοτικό Συμβουλίου μας έστιλε με θέμα “Έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου στην Τράπεζα της Ελλάδος” στείλαμε επιστολή όπου επισημαίνουμε τα εξής:

Οπως γνωρίζετε η “Συνεργασία για τις 8Προτάσεις για το Δήμο Παπάγου – Χολαργού” είναι μια ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ παράταξη. Συγκροτήθηκε από μια σύγκλιση πολιτών, γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα...

προτάσεων προς την τοπική μας κοινωνία και δεν δημιουργήθηκε ούτε από καμία προσωπική φιλοδοξία ενός ανθρώπου, ούτε με καμία εντολή κόμματος για να εκπροσωπηθεί στις δημοτικές εκλογές στο Δήμο μας.

 Ως εκ τούτου οι τοποθετήσεις μας και οι θέσεις μας στο δημοτικό συμβούλιο εκπορεύονται αποκλειστικά και μόνο από το πρόγραμμά μας και την εντολή που έχουν πάρει από τους συμπολίτες μας που μας ψήφισαν, η οποία είναι πολύ συγκεκριμένη.

Η σημερινή σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου έχει μια έντονη οσμή κομματικής αντιπαράθεσης.

Εκείνοι που δέχτηκαν εδώ και πέντε χρόνια σιωπηρά και αδιαμαρτύρητα τρεις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου με τις οποίες η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε 3 δισεκατομμύρια ευρώ, τώρα έρχονται να καταδικάσουν τις ΠΝΠ και να προτείνουν το κλείσιμο των δήμων.
Οι ίδιοι που σε κάθε διαμαρτυρία επικαλούντο την νομιμότητα ως απόλυτη υποχρέωση για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τώρα έρχονται να μας προτείνουν «ανυπακοή» και παραβιάζοντας τους νόμους του κράτους και το Σύνταγμα, να μην μεταβιβάσουμε σύμφωνα με το νόμο, τα διαθέσιμα του δήμου μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Στον αντίποδα: οι άλλοι, που κατήγγειλαν μέχρι τις 25 Ιανουρίου, τις ΠΝΠ χαρακτηρίζοντας τις ως πραξικόπημα,  έρχονται να μας τις παρουσιάσουν τώρα ως «αναγκαίο κακό».
Αυτοί που ζήταγαν συνεχώς το οριστικό κλείσιμο των δήμων, για να προστατευθεί το Αυτοδιοίκητο, προκειμένου να μην δώσουν οι δήμοι ούτε ευρώ για την εθνική προσπάθεια, τώρα μας λένε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να βάλει πλάτη στην εθνική διαπραγμάτευση.

Για να μην τρελαθούμε τελείως και να προστατεύσουμε την διανοητική μας ισορροπία, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα παραστούμε στο συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο, αν και έχουμε ολοκληρωμένη και σαφή άποψη επί του θέματος, αλλά εντελώς προσωπική ο καθένας μας και δεν επιθυμούμε σε καμία περίπτωση να εμπλακούμε σε ιστορίες κομματικής ελληνικής σχιζοφρένειας.


Οι δημοτικοί σύμβουλοι
της Συνεργασίας για τις 8Προτάσεις

Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Νίκος Στάππας

1 σχόλιο:

 1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΛΙΤΩΝ:
  ΝΑ ΤΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
  ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?
  ΕΣΥ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ? ΝΑΙ ή ΟΧΙ?
  ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΣΜΗ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
  ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή