Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΜΑΡΔΑ: "ΘΑ ΤΡΩΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ"!

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τονίζει στην «Κ» πως η κυβέρνηση δεν σκέφτεται να αξιοποιήσει τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών γιατί όπως λέει «αυτά τα χρήματα είναι πολύ λίγα για να...

καλύψουν τις ανάγκες του κράτους. Οι περισσότεροι έχουν πάρει τα λεφτά τους από τις τράπεζες. Είτε τα έχουν βγάλει έξω είτε τα έχουν στα σπίτια τους» λέει χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά της η αντιπολίτευση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τις καταθέσεις των Ελλήνων, όταν δημιουργηθεί ξανά πρόβλημα με την ρευστότητα. Είναι χαρακτηριστική η δήλωση του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης και σημερινού βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρου Καράογλου πως η αφαίρεση των αποθεματικών 1.500 περίπου φορέων του δημοσίου ανοίγει την Κερκόπορτα για να… μπει χέρι και στις καταθέσεις. «Αφού η Κυβέρνηση προχωρά στην πρώτη δύσκολη στιγμή σε μια τέτοια αντιδημοκρατική και αυταρχική πράξη, τότε στην επόμενη δυσκολία που θα συναντήσει μπροστά της δεν θα διστάσει να… βάλει χέρι ακόμη και στις καταθέσεις των πολιτών» σημείωσε, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως με την έως τώρα πολιτική της συμπεριφορά η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. «έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καράογλου.
του Βαγγέλη Στολάκη

karfitsa.gr

2 σχόλια:

  1. Ελάτε έχουμε και τα αρχ........ σε τιμή ευκαιρίας ρε ξεφτίλες Συριζαίοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ καλά έκανα που δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν ανέχομαι οι συριζαίοι να με πιάνουν κορόιδο και στον ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή