Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΣΙΠΡΑ! ΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ!!! ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!

Ο σωστός δρόμος είναι η συνεργαία με τους Ρώσους. Σε όλα τα επίπεδα. Η ΕΕ απαρτίζεται από οικονομικούς δολοφόνους που ξεζουμίζουν την...
Ελλάδα και κερδίζουν από την οικονομική της κρίση. Επομένως λύση σωτήρια είναι μονον η Ρωσία! 
Σύμφωνα με το defencenet.gr σειρά προτάσεων έχει ετοιμάσει το υπουργείο Οικονομίας της Ρωσίας Αλεξέι Ουλιουκάγεφ για την άρση του εμπάργκο στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα από την Ελλάδα, αλλά και άλλλες χώρες που αντιτίθενται στις κυρώσεις των Βρυξελλών κατά της ΕΕ
 
Όπως δήλωσε σήμερα (8/4/2015), ο υπουργός Οικονομικών της Ρωσίας Αλεξέι Ουλιουκάγεφ στους δημοσιογράφους, "Οι προτάσεις μας για χαλάρωση του εμπάργκο μέχρι να πάψει συνολικά, θα συζητηθούν κατά την αυριανή (9/4) συνάντηση μεταξύ Ελλήνων και Ρώσων αξιωματούχων".
 
Ο Ρώσος υπουργός αρνήθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, αλλά όπως ήδη έχει μεταδώσει μόνο πρώτο το defencenet.gr στην Ελλάδα, ουσιαστικά το ρωσικό εμπάργκο για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα έχει σταματήσει να εφαρμόζεται με ενδιάμεσες εισαγωγές από τρίτες χώρες (Λευκορωσία, Σερβία κλπ)
 
Η ρωσική κυβέρνηση ενδέχεται να εξαιρέσει ακόμα και άμεσα την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ουγγαρία από τον κατάλογο των δυτικών χωρών από τις οποίες έχουν απαγορευθεί οι εισαγωγές τροφίμων σε αντίποινα για τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα εξαιτίας της κρίσης στην Ουκρανία, είχε επισημάνει ο Ρώσος υπουργός Γεωργίας Νικολάι Φιοντόροφ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου